Mediator Berkel en Rodenrijs

Mediator Berkel en Rodenrijs

Mediator Berkel en Rodenrijs

Mediator Berkel en Rodenrijs

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Met mediator Berkel en Rodenrijs samen goed scheiden, het kan. Naast alle praktische en juridische zaken die geregeld moeten worden bij de scheiding, is er ook ruimte en aandacht voor jullie zorgen en emoties.

Als mediator Berkel en Rodenrijs kom ik bij jullie thuis om samen met jullie scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Wanneer jullie kinderen hebben, wordt er ook besproken hoe je zo goed mogelijk als ouders verder kunt. Door samen zaken te regelen ontstaat er overzicht en rust.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig afgehandeld door mediator Rogier

Mijn mediation dienstverlening in het kort:

 • Samen worden stap voor stap afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, jullie woning, pensioenen, inboedel en verzekeringen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt. Zodra jullie het over alles eens zijn worden de afspraken vastgelegd in het convenant en wordt de juridische afhandeling verzorgd door onze vaste advocaat. Jullie hoeven dus niet apart een advocaat in te schakelen of naar de rechtbank.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. De hoogte van het tarief is afhankelijk van wat er nodig is om jullie scheiding goed te regelen.
 • De gesprekken zijn bij jullie thuis, of op een neutrale locatie en altijd met beide partners. De afspraken kunnen overdag en ook ‘s avonds worden ingepland. Het eerste kosteloze kennismakingsgesprek kan binnen één week plaats vinden.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Berkel en Rodenrijs. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tijdelijke afspraken nodig?

Zodra je besloten hebt om te gaan scheiden, kan het zijn dat er alvast tijdelijke afspraken gemaakt moeten worden. Je zit als het ware in een tussenfase, zeker als je tijdens het scheidingsproces op verschillende adressen woont. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jullie woning:

 • Wie blijft er voorlopig wonen en hoe regel je de kosten?
 • Kan de ander zomaar binnen komen, het is ten slotte nog steeds jullie gezamenlijke woning.
 • Hoe ga je de financiën regelen, wanneer open je een eigen bankrekening en wanneer verdeel je de saldo’s?
 • Wat spreken jullie af over de kinderen? Kunnen de kinderen al bij de andere ouder blijven slapen of wisselen jullie elkaar bijvoorbeeld af in de gezamenlijke woning? Deze afspraken kunnen jullie onderling alvast maken, maar dit kan natuurlijk ook met mij erbij als mediator Berkel en Rodenrijs.

Beide belangen worden behartigd

Het zou best zo kunnen zijn dat één van de twee niet wil scheiden, of nog in een ontkenningsfase zit en hoop heeft. In de gesprekken is er ruimte voor beide kanten en wordt het tempo afgestemd op jullie behoefte. Ik bewaak dat de te maken afspraken zo zakelijk mogelijk worden gehouden en niet gebaseerd worden op emoties. Als een relatie beëindigd wordt ontstaat er vaak emotionele strijd en deze kan in de weg staan om samen goede afspraken te maken. Het is belangrijk om deze zo veel mogelijk los te koppelen, zodat je voor nu en ook in de toekomst achter de gemaakte afspraken kan staan.

Onze specialist Rogier

Willen jullie je scheiding regelen met Rogier als mediator Berkel en Rodenrijs? Neem dan via het contactformulier contact met hem op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens een eerste gesprek bespreekt Rogier jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van de dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button