mediator Capelle aan den IJssel

Mediator Capelle aan den IJssel

mediator Capelle aan den IJssel

Mediator Capelle aan den IJssel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Deskundige én persoonlijke begeleiding bij jullie scheiding door mij als mediator Capelle aan den IJssel. Gesprekken zijn bij jullie thuis, zodat er rust en aandacht is. Alle praktische zaken en juridische zaken worden geregeld. Samen regelen brengt overzicht en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Capelle aan den IJssel. Samen scheiden is in plaats van de keuze voor elk een advocaat. Hiervoor is nodig dat je beiden de intentie hebt te komen tot oplossingen. Door samen onder begeleiding van mij als mediator om de tafel te gaan zitten, investeer je in jullie onderlinge relatie. Voorkomen wordt dat je tegenover elkaar komt te staan. Helemaal van belang als je samen ouders bent.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie hele scheiding geregeld

Alle opties worden samen met jullie besproken. Samen met jullie zet ik alle mogelijkheden op een rij. Vervolgens kijk ik met jullie naar de verschillen en hoe we die kunnen overbruggen. Doel is dat afspraken ook op de lange termijn goed zijn. We bespreken:

 • Bij een eigen woning bij de scheiding bespreken we de opties, zoals verkoop of dat één van jullie beiden de woning overneemt. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid over de woning.
 • Jullie financiën bij de scheiding en de verdeling hiervan. Ook wordt op basis van een alimentatieberekening afspraken gemaakt over de alimentatie. De berekening wordt met jullie doorgenomen en dient als uitgangspunt om voor jullie beiden passende afspraken te maken. Hebben jullie een huurwoning, dan worden hierover afspraken vastgelegd.
 • Bij kinderen wordt een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden alle afspraken rondom jullie kinderen vastgelegd, denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling vakanties, feestdagen en verjaardagen. Hoe willen jullie het ouderschap na de scheiding invullen en wat past hierbij bij jullie kinderen?
 • Gehele juridische afhandeling: de juridische afhandeling van jullie scheiding wordt verzorgd; jullie hoeven geen advocaat meer in te schakelen en jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

Jullie betalen voor de gehele scheiding een all-in tarief, dit is inclusief BTW en kosten advocaat. De hoogte van het tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om jullie scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Indien jullie recht hebben op een toevoeging (ligt aan jullie inkomen en of er vermogen is) is de eigen bijdrage minimaal. Het tarief wordt met jullie besproken tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek. De mediator Capelle aan den IJssel staat voor jullie klaar.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Capelle aan den IJssel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Beide belangen behartigd door Rogier

Jullie worden begeleid door mij, mediator Capelle aan den IJssel, tijdens de gesprekken. Van belang is om het evenwicht te bewaken, zoals eventuele machtsverschillen of dominantie. Ook kan iemand erg last hebben van schuldgevoel, wat doorwerkt op de afspraken:

Door mijn onafhankelijke positie en omdat ik jullie beider belangen behartig, zorg ik ervoor dat afspraken evenwichtig samengesteld worden. Dit zorgt ervoor dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Gesprek met jullie kind mogelijk

Als jullie kinderen hebben kan ik een kindgesprek hebben met ze. Soms durft een kind wel iets tegen een onafhankelijk iemand te zeggen en niet tegen de ouders. Een kind wil bijvoorbeeld liever niet op vakantie met één van de ouders, maar liever thuisblijven, om te zwemmen met vriendinnen. Dit brengt haar in een loyaliteitsconflict en ze durft dit niet te zeggen

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button