Mediator Nesselande

Mediator Nesselande

Mediator Nesselande

Mediator Nesselande

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Met mediator Nesselande wordt jullie scheiding goed geregeld. Er wordt voor gezorgd dat er goede afspraken komen over alle praktische zaken. Ook het juridische stuk wordt voor jullie geregeld. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Wat kun je verwachten van mediation? Samen met jullie ga ik als mediator Nesselande om de tafel om alles stap voor stap te bespreken. De wettelijke richtlijnen zijn hierbij het kader, daarbinnen bespreken we wat haalbaar is. Insteek is dat er gezamenlijk gedragen afspraken komen, waar je beiden achter kan staan. Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Rotterdam.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediation voor een goede afronding van jullie scheiding

Wat kan ik betekenen in het goed en zorgvuldig afronden van jullie scheiding?

 • Er komen afspraken over de verdeling van de financiën, er wordt een alimentatieberekening gemaakt en afspraken over jullie woonsituatie worden gemaakt. Dit geldt voor zowel in de situatie dat er een huurhuis of een koopwoning is. Er wordt altijd gekeken naar het totale plaatje; wat is bijvoorbeeld mogelijk voor de vertrekkende partner? Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan, met hierin afspraken over onder andere de zorgverdeling en hoe je elkaar op de hoogte houdt. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • Als er over alle zaken afspraken zijn gemaakt, volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit gebeurt door onze vaste samenwerkende advocaat en is onderdeel van mijn dienstverlening. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief. De mediator Nesselande staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Nesselande. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen worden betrokken bij afspraken door apart kindgesprek

Als mediator kan ik een ook gesprek met kinderen hebben. Dit zijn vaak kinderen vanaf 10 jaar. Ik begin met kinderen op hun gemak te stellen. Ik vraag ze wat over henzelf te vertellen en geef ook aan dat dingen, die gezegd worden niet aan de ouders verteld worden, tenzij ik dit expliciet aan hen vraag.

Een voorbeeld uit de praktijk van een kindgesprek: Ik heb een gesprek met Amy (11 jaar). Haar ouders gaan na een huwelijk van 14 jaar scheiden. Amy is hier al enige tijd van op de hoogte, als ik een gesprek met haar heb. Op mijn vraag hoe de scheiding voor haar is, antwoordt Amy dat ze het aan zag komen. Toen haar ouders zeiden dat ze wilden praten, wist ze direct waar het voor was. Ze vertelt dat ze erg verdrietig was en dat ze behoefte had aan duidelijkheid. Ze was erg bang dat ze moest kiezen. Ze vond het fijn dat haar ouders de keuze hadden gemaakt dat ze bij moeder ging wonen, zodat zij die keuze niet hoefde te maken.

Ik besprak met haar de afspraken in het ouderschapsplan, zoals dat ze één keer in de 14 dagen naar haar vader gaat. Ook dat haar vader en moeder een rooster per 2 weken zouden maken, in verband met de werktijden van vader, zodat gekeken kon worden of ze vaker tussendoor naar haar vader kon.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button