Mediator Rhoon

Mediator Rhoon

Mediator Rhoon

Mediator Rhoon

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Ben je op zoek naar een mediator Rhoon? Ik begeleid jullie graag bij de volledige afwikkeling van jullie scheiding.

Je kunt erop rekenen dat ik als mediator het overzicht bewaar en stap voor stap oplossingen bied voor alle kwesties die bij een scheiding komen kijken. Ik zorg ervoor dat jullie scheiding zorgvuldig wordt geregeld, van begin tot eind. Door te kiezen voor mediation Rhoon worden jullie echt ontzorgd. De gesprekken vinden bij jullie thuis plaats en zijn altijd met beide partners aanwezig. Tijdens het kennismakingsgesprek geef ik meteen duidelijkheid over de totale kosten, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Service mediator Rogier

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Rogier?

Als je kiest voor mijn diensten als mediator Rhoon, begeleid ik jullie door het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen’ om jullie scheiding volledig af te ronden:

 • Afspraken maken: Samen bespreken we alles wat geregeld moet worden, zoals alimentatie, financiën, inboedel, verzekeringen, de koop- of huurwoning en pensioenen. Hebben jullie een eigen woning? Dan kijken we naar de beste opties en zorgen we snel voor duidelijkheid. Al deze afspraken worden vastgelegd in het scheidingsconvenant.
 • Kinderen: Afspraken over de kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan. Het is belangrijk dat deze afspraken aansluiten bij de behoeften van jullie kinderen. Vaak vinden kinderen het prettig om hun verhaal te doen in een kindgesprek, waar ik als mediator ook met hen spreek.
 • Juridische afhandeling: Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afhandeling bij de rechtbank, zodat jullie hier niet zelf heen hoeven.
 • Kosten: Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel zaken al besproken zijn en wat er nog geregeld moet worden. Afhankelijk van jullie inkomen en vermogen kunnen jullie recht hebben op een toevoeging (subsidie), die ik voor jullie aanvraag.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Ik als mediator Rhoon zal samen met jullie ervoor zorgen dat jullie scheiding zorgvuldig en volledig wordt afgerond.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Rhoon. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Als mediator richt ik mij erop om de gesprekken en afspraken volledig af te stemmen op jullie persoonlijke situatie:

Kennismakingsgesprek: Dit vrijblijvende gesprek plannen we meestal binnen een week bij jullie thuis. Beide partners moeten hierbij aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek bespreken we mijn werkwijze en wat jullie kunnen verwachten.

Maatwerk: Elke scheiding is uniek. Samen maken we specifieke afspraken die aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Jullie wensen staan centraal, maar we houden ook rekening met wettelijke richtlijnen en praktische haalbaarheid.

Fiscale gevolgen: Ik zorg ervoor dat jullie op de hoogte zijn van de fiscale gevolgen van de scheiding. Denk hierbij aan eventuele toeslagen zoals het kindgebonden budget.

Emoties en communicatie: Emoties horen bij een scheiding. Er is altijd ruimte voor deze gevoelens en we besteden aandacht aan jullie onderlinge communicatie.

Mediation bij scheiden met kinderen

Bij een scheiding met kinderen is mediation vaak de beste keuze. In plaats van tegenover elkaar te staan in een juridische strijd, werken we samen aan afspraken die voor iedereen werken. Tijdens de mediationgesprekken zoeken we naar een goede omgangsregeling die rust brengt voor de kinderen en jullie zelf. Het is cruciaal om duidelijke afspraken te maken, en ik help jullie hierbij zo goed mogelijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button