Mediator Schiedam

Mediator Schiedam

Mediator Schiedam

Mediator Schiedam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Schiedam wordt jullie scheiding in goede banen geleid door mijn begeleiding. Met een stappenplan worden alle zaken besproken en ontstaat er overzicht en duidelijkheid. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Ook de afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Samen regelen brengt overzicht en rust voor nu en in de toekomst.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld door de mediator

Tijdens een aantal mediation gesprekken worden goede afspraken gemaakt. Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • We bespreken jullie persoonlijke situatie. Wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding? Dit doen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Ook bespreken we dan onze dienstverlening in Schiedam en het all-in tarief.
 • We maken alle afspraken die gemaakt moeten worden. Zoals over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning.
 • Hebben jullie een eigen woning in Schiedam? Met jullie wordt besproken of het haalbaar is dat één van beiden in de woning kan blijven en wat er mogelijk is voor de ander. Is overname van de woning niet haalbaar, dan wordt besproken wat dan goede oplossingen zijn.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we alles vast wat met jullie kinderen te maken heeft. Om de kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik als mediator Schiedam een kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • De gesprekken aan tafel met jullie zitten er nu op. We zetten de juridische procedure in werking, dienen de stukken in bij de rechtbank en schrijven de scheiding in voor je. Hiermee is de scheiding helemaal afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Schiedam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie scheiding goed regelen voor jullie kinderen

Als jullie kinderen hebben, worden er samen met jullie goede afspraken gemaakt over de kinderen bij en na de scheiding. Kinderen willen graag duidelijkheid, het is dan ook zaak dat dit er komt. Voor hen, maar natuurlijk ook voor jullie zelf. Denk hierbij aan:

 • Hoe zit het met het huis, school, vrienden en sport in Schiedam? Het advies is zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Ook als er wel veranderingen komen, zoals verhuizen naar een andere plaats.
 • Wees ook open over zaken die niet duidelijk zijn. Geef dan aan wat het plan is, bijvoorbeeld dat het de bedoeling is dat er een huis in de buurt gezocht wordt voor de andere ouder.

Een scheiding is een rouwproces

Een scheiding is een rouwproces, het is belangrijk dat je van elkaar begrijpt dat je samen verschillende fases doorloopt. Soms moet het tempo worden aangepast, zodat de ander ook de tijd krijgt om zaken te verwerken.

Emoties kunnen zakelijke afspraken in de weg staan. Bijvoorbeeld: als iemand boos is kan diegene star zijn met de alimentatie. En verdriet of frustraties kunnen de omgang met de kinderen beïnvloeden. Deze emoties moeten dan bespreekbaar worden gemaakt, omdat dit geen reële basis is om samen goede afspraken te maken. Als je aan kan geven welke angst of onzekerheid er onder zit, ontstaat er vaak begrip en daarmee ruimte om samen tot passende afspraken te komen. De mediator Schiedam staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button