Mediator Vierpolders

Mediator Vierpolders

Mediator Vierpolders

Mediator Vierpolders

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Vertrouw op mijn expertise als mediator Vierpolders en omgeving voor een volledige en onafhankelijke begeleiding van jullie scheidingstraject. Ik neem niet alleen de regelingen op me, maar verzorg ook de afhandeling bij de rechtbank. Het proces van samen regelen biedt rust en helderheid, waarbij jullie goed geïnformeerd en begeleid worden om overzicht te krijgen.

Mijn rol als mediator Vierpolders is onpartijdig: ik behartig de belangen van beide partijen. Jullie worden stap voor stap door het hele proces geleid, en het tempo wordt afgestemd op jullie behoeften en wensen. Met mijn begeleiding kunnen jullie rekenen op een soepele en rechtvaardige scheiding.

Service mediator Rogier

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Rogier?

Veel gestelde vragen over mediation zijn bijvoorbeeld:

 • Is mediation geschikt voor ons? Mediation werkt het beste als jullie beiden de intentie hebben om samen tot oplossingen te komen. Tijdens de gesprekken wordt er gestimuleerd om begrip te krijgen voor elkaars situatie en behoeften.
 • Hoelang duurt mediation? Afhankelijk van jullie omstandigheden kan het hele proces binnen 6 weken worden afgerond, met een gemiddelde duur van 2-4 maanden.
 • Hoeveel gesprekken zijn er nodig? Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig om tot overeenstemming te komen.
 • Moeten we apart een advocaat inschakelen? Nee, dat is niet nodig. Onze vaste advocaat zal de benodigde stukken indienen bij de rechtbank.
 • Wat zijn de kosten? De kosten voor de hele scheiding worden besproken en zijn een all-in tarief, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Als jullie in aanmerking komen voor een toevoeging, afhankelijk van jullie inkomen en vermogen, betalen jullie een minimale eigen bijdrage.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Ik als mediator Rhoon zal samen met jullie ervoor zorgen dat jullie scheiding zorgvuldig en volledig wordt afgerond. De afhandeling bij de rechtbank wordt volledig verzorgd door ons. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan, aangezien het een gezamenlijk verzoek betreft en jullie samen alle afspraken hebben gemaakt. Dit draagt bij aan een soepel verloop van de scheiding zonder extra stress.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Vierpolders. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Wat kunnen we verwachten van het kennismakingsgesprek?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis krijgen jullie informatie over het scheidingsproces en wat er specifiek in jullie situatie nodig is. Jullie kunnen jullie uitgangspunten bespreken en belangrijke aspecten van het scheidingsproces vaststellen, zoals hoe jullie het aan de kinderen gaan vertellen. Ook is dit een gelegenheid om te bepalen of er een klik is met mij als mediator.

We zullen stap voor stap samen afspraken maken over alimentatie, de verdeling van de inboedel, pensioenregelingen, de woning en financiën. Vooral als er een eigen woning in het spel is, streven we naar snelheid en duidelijkheid. Zodra er overeenstemming is bereikt over al deze zaken, worden ze vastgelegd in het convenant. Jullie kunnen altijd rekenen op de ondersteuning van de mediator Vierpolders gedurende dit proces.

Bij gezinnen met kinderen stellen we een ouderschapsplan op met duidelijke afspraken over de zorgverdeling, vakanties, verjaardagen en kinderalimentatie. Er is ook ruimte voor de kinderen om hun zorgen en vragen te uiten. Indien gewenst kunnen we een apart kindgesprek organiseren, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen en betrokken worden bij het opstellen van het ouderschapsplan.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button