Mediator Vlist

Mediator Vlist

Mediator Vlist

Mediator Vlist

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Vlist kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen. Jullie worden goed begeleid en stap voor stap worden zaken geregeld. Hierdoor ontstaat er rust en overzicht in de moeilijke periode van een scheiding. Ook juridisch is alles bij mij in goede handen en je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen.

Jullie kunnen van mij een praktische werkwijze verwachten, waarbij samen met jullie gezocht wordt naar goede oplossingen. Zoals over jullie woonsituatie, de zorg bij kinderen en een goede verdeling van de financiën. Ook is er aandacht voor de emoties die er spelen. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt goed verder te kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie hele scheiding geregeld

Wat houdt een volledige afhandeling van jullie scheiding in:

 • Tijdens de gesprekken wordt alles besproken, wat geregeld moet worden. Denk aan: jullie financiën, de woning en kinder- en partneralimentatie. Zodra over alles overeenstemming is worden de gemaakte afspraken vastgelegd in het convenant. Door inzicht te krijgen in verplichtingen en de mogelijkheden op een rijtje te zetten, zijn jullie in staat om goede keuzes te maken. Denk aan wat bijvoorbeeld mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding. Hierin worden jullie begeleid. De mediator Vlist staat voor jullie klaar.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin wordt onder meer de zorgverdeling, de verdeling van de vakanties, de invulling van de verjaardagen en hoe je elkaar op de hoogte houdt over de kinderen vastgelegd.
 • De scheiding wordt juridisch afgerond. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank of apart een advocaat in te schakelen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vlist. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kies voor praktische en persoonlijke begeleiding

Samen met jullie bespreekt de mediator Vlist jullie huidige situatie en de situatie in de toekomst:

 • Jullie huidige situatie: je woont bijvoorbeeld nog samen in één huis. Hoe verdeel je de lasten gedurende deze periode? Kun je nog samen in één huis wonen of gaat dit niet meer? Wat zijn dan alternatieven?
 • Jullie toekomstige situatie: vaak zijn/komen er veel veranderingen. Bijvoorbeeld twee verschillende huishoudens en een omgangsregeling voor jullie kinderen. Door de nieuwe situatie op een rijtje te zetten, kun je ook daarin keuzes maken.
 • Hebben jullie kinderen? Elk kind reageert anders op de scheiding. Het ene kind slaat meer naar binnen en de ander wordt onrustig. Ook kan het zijn dat jullie kind ogenschijnlijk niet echt anders functioneert. Ik denk met jullie mee hoe je zo goed mogelijk de kinderen steunt bij de scheiding en waar op te letten. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb, zo worden zij betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun ideeën vertellen.

Wat zijn de kosten van de scheiding?

Je betaalt voor de hele dienstverlening, inclusief de kosten van onze advocaat, een all-in tarief. Heb je recht op een toevoeging, dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is, dan betaal je een minimale eigen bijdrage. De mediator Vlist gaat jullie hier meer over vertellen tijdens het kennismaken. De kosten van de scheiding komen aan bod in het vrijblijvende kennismakingsgesprek met jullie beiden. Dan is namelijk jullie situatie besproken en is duidelijk wat nodig is jullie scheiding zorgvuldig te regelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button