Snel scheiden

Resolve Visie maakt snel scheiden mogelijk

kosten scheiding

Wij zorgen ervoor dat jullie scheiding snel wordt geregeld

Wat wij doen: wij werken door het hele land en komen bij jullie thuis. Onze mediators regelen met stellen die samen op een goede manier willen scheiden de gehele scheiding. Dit betekent dat ook de afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je betaalt voor onze hele dienstverlening een all-in tarief. Zo voorkom je verassingen achteraf.

Is het voor jullie belangrijk om de scheiding snel te regelen? Dan ben je bij onze mediators aan het juiste adres. Hoe onze mediators ervoor zorgen dat jullie scheiding snel wordt geregeld:

  • Het eerste gedeelte van het mediation traject bestaat uit gesprekken bij jullie thuis. We zetten alle zaken op een rijtje en samen met jullie worden goede afspraken gemaakt. Hoe kunnen we dan zorgen voor snelheid in deze fase? Door jullie vooraf via een checklist aan te geven welke stukken er nodig zijn (bijvoorbeeld een overzicht van de inkomsten, bankrekeningen, hypotheek en pensioenen) en goede informatie, zodat jullie samen knopen kunnen doorhakken, is er snelheid mogelijk.
  • Het tweede (en laatste) gedeelte van het scheidingsproces bestaat uit de afwikkeling bij de rechtbank. Ook hierbij kunnen we zorgen voor snelheid door jullie goed voor te lichten over welke stappen je kunt verwachten en te kiezen voor een rechtbank waar het minder druk is. Dit scheelt al gauw enkele weken tot maanden!

Zo snel mogelijk scheiden?

Met jullie wordt besproken wat redenen zijn waarom jullie snel willen scheiden en waar rekening mee moet worden gehouden. Denk aan:

  • Je hebt haast in verband met de aankoop van een nieuwe woning voor één van jullie of voor beiden. Voor de hypotheekverstrekker is het van belang dat er een convenant is en dat de scheiding is uitgesproken. Dit is uiteraard een legitieme reden en onze mediators werken er graag aan mee, dat dit mogelijk wordt.
  • Jullie willen snel scheiden in verband met fiscale voordelen, die voor een bepaalde ingangsdatum geregeld moeten zijn. Denk aan het kind gebonden budget, deze kan pas aangevraagd worden als je al officieel een eigen adres hebt en de scheiding is ingediend.
  • Staan jullie beiden erachter dat de scheiding snel geregeld wordt? Het kan zijn dat één van jullie al verder is in de verwerking en er aan toe is de volgende stap te zetten. De ander is hier echter nog helemaal niet aan toe. Ook dit wordt zo nodig met jullie aangekaart. Onze rol is ervoor te zorgen dat er bij jullie beiden wordt aangesloten. Ook bewaken we dat het niet ten koste gaat van de zorgvuldigheid. Snelheid bij de scheiding kan wenselijk zijn, maar voorop staat dat jullie beiden achter de gemaakte afspraken staan.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Onze mediators regelen de scheiding van begin tot eind

Ook als jullie snel willen scheiden staan onze mediators graag voor jullie klaar en met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles aan bod komt. Denk aan:

  • Is de communicatie moeizaam en worden jullie het moeilijk met elkaar eens? Wij ondersteunen jullie bij de communicatie en jullie worden goed geïnformeerd. Stap voor stap begeleiden we jullie bij het maken van goede afspraken. Wij denken mee en behartigen altijd beide belangen.
  • Alle afspraken worden vastgelegd. Zoals afspraken over alimentatie, financiën, pensioenen en de woning. Bij een koophuis bespreken we de opties en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Bij minderjarige kinderen wordt alles vastgelegd in het ouderschapsplan en is er apart een kindgesprek mogelijk.
  • Juridisch nemen wij alles uit handen. Er wordt uiteraard gezorgd dat alle stukken juridisch kloppend zijn en dat de scheiding wordt ingediend bij de rechtbank. Hiermee is de hele scheiding geregeld.

Wat klanten over ons zeggen

“Ben zeer tevreden, we zijn netjes en correct geholpen, zonder bla bla verhaal, gewoon zoals het is en kan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button