mediator Den Haag

Mediator Den Haag

Neem direct contact op met Jolanda Hoogvliet: 085 1302991 of mail mij

Ben je op zoek naar een mediator in Den Haag of omgeving?

Ik ben Jolanda Hoogvliet en als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie professionele hulp bij de hele scheiding.

Ik behartig als mediator in Den Haag de belangen van jullie beiden. Zo voorkomen we dat je tegenover elkaar komt te staan. Samen regelen geeft jullie allebei rust en duidelijkheid.

Met mijn hulp wordt jullie echtscheiding volledig geregeld voor een all-in tarief. Dus geen verrassingen achteraf.

Ik kom bij jullie thuis in heel Den Haag en omgeving; De Lier, Escamp, s-Gravenzande, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar en Wateringen.

Samen scheiden in Den Haag

Bij een scheiding komt er ontzettend veel op je af. Natuurlijk wil je geen zaken over het hoofd zien. Mediation helpt jullie daarbij. Bij Resolve Visie volgen we het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat alles aan bod komt en dat er geen losse eindjes zijn. Dit omvat onder andere het volgende:

 • Alle zaken, die voor jullie van belang zijn, bespreken we. Denk aan de financiën, alimentatie, jullie woning in Den Haag, de inboedel, eventueel schulden en pensioenen. Bij een eigen koopwoning worden de mogelijkheden besproken wat te doen met de woning bij de scheiding. Gemaakte afspraken leggen we vast in een scheidingsconvenant.
 • Hebben jullie kinderen? Er is een apart kindgesprek mogelijk met jullie kinderen, zodat zij ook betrokken worden bij de afspraken. Verder worden er goede afspraken gemaakt. Kleine situaties zoals kinderen wegbrengen kunnen grote conflicten veroorzaken, als de afspraken niet nagekomen worden. Van belang is dan ook deze zaken zo concreet mogelijk vast te leggen. Alle afspraken over jullie kinderen komen in het ouderschapsplan. Ook wordt er meegedacht hoe de kinderen zo goed mogelijk gesteund kunnen worden bij de scheiding.
 • Wij nemen de juridische afhandeling uit handen. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank, dit is verder een schriftelijke afhandeling. De totale kosten voor de scheiding (het all-in tarief) bespreekt de mediator Den Haag met jullie besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek.

Mediator in Den Haag

Als mediator in Den Haag bespreek ik stap voor stap alles met jullie. Dat houdt het volgende in:

 • Door vooraf de route duidelijk te maken, krijgen jullie overzicht. Denk aan het op een rijtje zetten van alle zaken die voor jullie belang zijn. Zoals de alimentatie en de zorgverdeling voor jullie kinderen. Ook de juridische stappen nemen we gezamenlijk door.
 • Samen met jullie maak ik goede afspraken. Ik bewaak dat je geen keuzes maakt die gebaseerd zijn op emoties. Denk aan schuldgevoel of boosheid. Ook over een paar jaar moet je nog steeds achter de gemaakte afspraken staan.
 • Als mediator in Den Haag ondersteun ik jullie in de communicatie. Door angst, boosheid, gelatenheid en stress kan het lastig zijn met elkaar te praten en tot oplossingen te komen. Als mediator ben ik objectief en heb ik oog voor de belangen van jullie beiden, en kan ik het proces zoveel mogelijk in goede banen leiden.

Voordelen mediator Den Haag

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

De mediator in Den Haag ondersteunt en ontzorgt

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Den Haag. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden is een gedeeld proces

Eén partij heeft de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie ieder zijn inbreng heeft, heeft bij een scheiding ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Zeker als jullie kinderen hebben is een goed contact na een scheiding van belang. Dat betekent soms over je eigen teleurstelling heen stappen en ego’s loslaten. Wees respectvol naar elkaar en gun elkaar het contact met de kinderen.

Tip van mij als mediator in Den Haag

Eén van de tips die ik als mediator geef over de communicatie, is altijd te praten vanuit ik, en niet vanuit jij. Luisteren is vaak moeilijk in een relatie, aangezien partners anders communiceren. Veronderstel niet te weten wat de ander zegt en vraag na bij de ander wat hij/zij bedoelt in plaats van in de tegenaanval te gaan. Laat bij een dreigende escalatie het even rusten. Voorkom zo irritaties. Jullie ondersteun jullie hierbij, zodat de communicatie zoveel mogelijk in de goede banen wordt geleid.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of Jolanda jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: