Mediators Noord-Holland

Samen scheiden geeft rust en duidelijkheid

Onze mediators in Noord-Holland

Jullie scheiding in ervaren handen bij de mediators in Noord-Holland

Jullie volledige scheiding geregeld voor een vast tarief:
Je wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Daarom staan onze mediators jullie bij tijdens het gehele scheidingsproces. Dit doen wij met onze werkwijze scheiden in 7 stappen. Dat houdt in dat wij jullie beiden begeleiden in het maken van afspraken over alle zaken, die voor jullie van toepassing zijn. Denk hierbij onder andere aan:
→ Voor alle praktische zaken komen er passende oplossingen
Zoals: het maken van afspraken over de zorg voor jullie kinderen en het vastleggen van afspraken over alimentatie (zowel kinderalimentatie als partneralimentatie). Ook worden er afspraken gemaakt over gezamenlijke bezittingen, zoals de eigen woning en of spaarpolissen. Indien er een eigen bedrijf is, worden hierover afspraken gemaakt. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vragen. Bijvoorbeeld of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven.
→ Het goed regelen voor jullie kinderen
Naast goede afspraken over de kinderen, is er extra aandacht voor hen mogelijk door een apart kindgesprek.
→ Jullie scheiding wordt ook juridisch afgerond
Wij verzorgen vervolgens de gehele juridische afhandeling, van het indienen van de stukken bij de rechtbank tot en met de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand. Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →