Mediator Heerhugowaard

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Jullie scheiding samen regelen onder begeleiding van mij als mediator Heerhugowaard.

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis en met jullie samen, zodat je beiden over alle informatie beschikt.

Gesprekken vinden bij jullie thuis plaats en zijn ook mogelijk in de avonduren. Jullie kunnen van mij een persoonlijke werkwijze verwachten, met tijd en aandacht voor jullie zelf en bij kinderen, voor hen.

Je wordt bijgestaan bij de hele scheiding

Samen met mij als jullie mediator in Heerhugowaard doorlopen we alle stappen met scheiden in 7 stappen. Zo weet je zeker dat alles aan bod komt, zoals:

 • Er worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld alimentatie, financiën, pensioen, inboedel en de woning. Als jullie een eigen woning hebben, wordt er voor gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de opties over de woning bij de scheiding. Zo komt er zicht op jullie toekomstige woonsituatie.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin worden jullie afspraken vastgelegd over hoe vaak en wanneer de kinderen bij vader of moeder zijn. Worden jonge kinderen bijvoorbeeld opgehaald of gebracht bij vader of moeder? Ook afspraken over bijvoorbeeld de verjaardag van de kinderen en feesten zoals Sinterklaas kunnen worden vastgelegd. Samen bespreken we wat jullie ideeën hierover zijn en wat kinderen zelf willen.
 • De juridische afhandeling wordt door mij en onze vaste advocaat verzorgd. De totale kosten voor de scheiding bestaan uit een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De scheiding goed regelen voor jullie kinderen

Kinderen hebben minder last van de scheiding als jullie als ouders goed blijven communiceren met elkaar. Dit houdt in dat er respect is naar elkaar en er geen verwijten over en weer zijn. Probeer emoties over de breuk zoveel mogelijk uit jullie contact als ouders te houden.

Het is ook mogelijk dat ik als mediator met jullie kinderen spreek in een apart kindgesprek. Zo kunnen zij hun vragen stellen en ideeën en wensen vertellen.

Om de tafel met de mediator Heerhugowaard

Alle zaken worden samen met jullie besproken in de mediation gesprekken:

 • Denk aan de inboedel, alimentatie, financiën bij de scheiding en pensioen. Is er een eigen bedrijf, dan wordt besproken wat te regelen hiervoor bij de scheiding.
 • Ik bewaak voor jullie dat alles aan de orde komt, zodat er geen zaken worden vergeten. Ik geef aan welke documenten jullie moeten aanleveren. Denk aan een recent overzicht van de hypotheek, pensioen overzichten en financiële overzichten van de bankrekeningen.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad, Almere

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.