mediator West-Friesland

Mediator West-Friesland

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984 of mail mij

Wat kunnen jullie verwachten van mijn hulp als mediator in West-Friesland?

Stap voor stap regel ik met jullie alle zaken, zodat er overzicht ontstaat. Zo komt er duidelijkheid en rust.

Ik kom bij jullie thuis in heel West-Friesland (ook videobellen is mogelijk). Gesprekken zijn altijd met jullie beiden en ook mogelijk in de avonduren.

Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en worden de kosten (het all-in tarief) besproken. Mijn dienstverlening in het kort:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over onder andere jullie woning, de financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijheid. Ook worden de opties besproken: wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de verkoop van de woning?
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, dit geldt voor zowel gehuwde als samenwonende stellen, moet er een ouderschapsplan worden opgesteld. De omgangsregeling en alle zaken die voor jullie als ouders en voor jullie kinderen belangrijk zijn, komen hierin te staan. Samen wordt het ouderschapsplan doorgenomen en waar je vast loopt en of hulp nodig hebt, begeleid ik jullie samen om tot goede afspraken te komen.
 • Schriftelijke juridische afhandeling scheiding: aangezien jullie de scheiding gezamenlijk afronden, hoef je niet naar de rechtbank. Onze vaste samenwerkende advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank.

Voordelen mediator Resolve Visie West-Friesland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in West-Friesland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation West-Friesland: stap voor stap alles regelen

Wat betekent mediation in de praktijk voor jullie:

  • Bij kinderen is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en kunnen ze hun ideeën en zorgen aangeven.
  • De financiën worden op een rij gezet, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt over de verdeling van het vermogen, pensioen en of de schulden. Ook maak ik een alimentatieberekening, die ik met jullie bespreek. De uitkomst wordt de richtlijn voor de afspraken over de hoogte en de duur van de alimentatie.

  Mijn werkgebied in West-Friesland:
  Aartswoud, Abbekerk, Alkmaar, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, Drechterland, Enkhuizen, De Goorn, Grooteboek, Grosthuizen, Hauwert, Heerhugowaard, Hem, Harenkarspel, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Koggenland, Kolhorn, Lambertschaag, Langedijk, Lutjebroek, Megchelen, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Niedorp, Nieuwe Niedorp, Obdam, Opmeer, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oterleek, Oudendijk, Oude Niedorp, Schagen, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Stede Broec, Twisk, Ursem, Venhuizen, Waarland, Wadway, Warmenhuizen, De Weere, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zijdewind, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk Oost en Zwaagdijk West.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.