Mediator Alblasserdam

Mediator Alblasserdam

Mediator Alblasserdam

Mediator Alblasserdam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Alblasserdam kom ik bij jullie thuis om samen de hele scheiding te regelen. Is het overzicht kwijt, spelen er veel emoties die het lastig maken keuzes te maken en mis je de juiste informatie? Jullie worden door mij dan ook volledig begeleid bij de moeilijke periode van een scheiding.

Er komt overzicht en rust en stap voor stap wordt alles besproken en geregeld. Samen om de tafel gaan levert jullie het beste uitgangspunt voor de toekomst op.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Hiervoor kun je verwachten:

 • Samen worden afspraken gemaakt over alle zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. Denk hierbij aan alimentatie, financiën en de woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vraag wat er mogelijk is.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Alblasserdam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen van mediation

Mediation houdt in dat je jullie samen onder mijn begeleiding afspraken maken. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken. Ook houd ik de regie over het scheidingsproces, zodat alles stap voor stap geregeld wordt. Voordelen van mediation zijn:

 • Jullie scheiding regelen met zo min mogelijk spanning; je wordt ondersteund in de communicatie en er is ruimte in de mediation gesprekken voor de emotionele kant van de scheiding.
 • Eerlijke en duidelijke afspraken maken, de belangen van jullie beiden worden behartigd. Uitgangspunt is dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen.
 • Stap voor stap wordt alles besproken, wat zijn de uitgangspunten, zijn deze reëel haalbaar, wat zijn eventuele consequenties? En alternatieven? Ik denk als mediator Alblasserdam actief mee en informeer jullie over alle zaken. Op deze wijze kun je samen goede afspraken maken.

Wat doet de scheiding met jullie kinderen?

Hebben jullie kinderen Dan kun je je zorgen maken over hen. Hoe zitten ze in hun vel en hoe gaan de afspraken er straks uitzien? Jullie worden ondersteund in het maken van goede passende afspraken over hen en hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Elk kind reageert weer anders en ook kinderen van een andere leeftijd hebben andere behoeftes. Het is ook mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij dingen hen aangaan, zoals de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button