Mediators Noord-Brabant

Jullie scheiding in ervaren handen

Onze mediators in Noord-Brabant

Resolve maakt samen scheiden mogelijk

Wij regelen jullie scheiding volledig voor een all-in tarief:
Bij Resolve regelen wij jullie scheiding volledig voor een scherp totaal tarief. Dit all-in tarief betaal je voor het gehele traject, inclusief de kosten voor de advocaat. De voordelen van mediation met de hulp van onze mediators in Noord-Brabant?
→ Je krijgt overzicht en daardoor komt er rust
Jullie worden ondersteund in de communicatie. Er is ruimte een aandacht voor de emotionele kant van de scheiding en je krijgt deskundige informatie, zodat jullie goede keuzes kunnen maken.
→ Oplossingen voor alle praktische zaken
Afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, de financiën en/of de eigen woning worden gemaakt. Bij een eigen woning zorgen we voor snel duidelijkheid. Deze worden vastgelegd in een scheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, in een ouderschapsplan. Ook denken wij mee hoe je hen zo goed mogelijk steunt. Onze mediators kunnen ook een gesprek met jullie kinderen hebben. Zo is er extra aandacht voor hen.
→ Juridisch stuk
De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd, inclusief de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →