Mediator Alkmaar

Mediator Alkmaar

Mediator Alkmaar

Mediator Alkmaar

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met de hulp van mij als mediator Alkmaar, wordt jullie hele echtscheiding geregeld voor een all-in tarief. Zo weet je direct waar je aan toe bent tijdens deze moeilijke periode. Met mediation worden alle praktische én juridische zaken die bij een echtscheiding komen kijken stap voor stap geregeld.

Ook is er altijd oog voor de emoties die er spelen, want bij een scheiding staat je leven op de kop met veel vragen en zorgen. Gesprekken zijn bij jullie thuis, eventueel in de avonduren!

Voordelen mediator Resolve Visie Alkmaar

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Ik ben scheidingsmediator en van mij kunnen jullie verwachten dat ik oplossingsgericht ben en met jullie meedenk over de meest passende oplossingen in jullie situatie. Zo wordt een goede basis voor de toekomst gelegd. De insteek is dat jullie samen tot goede keuzes komen. Een volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Samen worden afspraken gemaakt over jullie financiën bij de scheiding. Ook worden de mogelijkheden voor alimentatie (zowel partneralimentatie als kinderalimentatie) besproken.
 • De zorg voor jullie kinderen. Denk aan een goede zorgverdeling en afspraken over kinderalimentatie. Alle afspraken komen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, zo is er extra aandacht voor hun zorgen en vragen.
 • Jullie woning en toekomstige woonsituatie. De mogelijkheden van een eigen woning bij scheiding worden besproken, zodat er goede keuzes worden gemaakt. Bij een eigen woning wordt er voor gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over wat haalbaar is.
 • Wanneer jullie overeenstemming hebben bereikt, worden de afspraken door mij vastgelegd in een scheidingsconvenant en als jullie kinderen hebben, in een ouderschapsplan. Daarnaast wordt de complete juridische afhandeling verzorgd. Jullie hele scheiding is hiermee volledig afgewikkeld.
 • Je betaalt voor de volledige afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Alkmaar. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen regelen geeft overzicht en rust

Jullie worden begeleid door mij als onafhankelijke bemiddelaar tijdens het gehele scheidingsproces. Maak je samen goede afspraken, dan ontstaat er rust en kun je je ook weer richten op de toekomst. Van mij kunnen jullie verwachten dat ik onafhankelijk en betrouwbaar ben én altijd de belangen van jullie beiden behartig. Insteek is en blijft dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen. Bij kinderen, betekent dit zo goed mogelijk verder kunnen als ouders.

Sjoerd komt graag bij jullie thuis

Als mediator Alkmaar kom ik bij jullie thuis in de regio. Ook zijn gesprekken op een neutrale locatie mogelijk.

Een eerste gesprek is geheel kosteloos en kan bij jullie thuis worden gevoerd. Willen jullie dat gesprek direct inplannen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of telefonisch.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button