Badhoevedorp

Mediator Badhoevedorp

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993

Jullie worden begeleid door mij als mediator in Badhoevedorp om de hele scheiding goed te regelen.

Dit houdt in dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld én dat er aandacht is voor de emoties die er spelen.

Gaan jullie scheiden? Kies dan voor mediation in Haarlemmermeer. Ik kom bij jullie thuis in Badhoevedorp en omgeving. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden en zowel overdag als s’avonds mogelijk.

De scheiding volledig geregeld met mediation Badhoevedorp

Wat kun je verwachten?

 • Als eerste is er een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie situatie en wat jullie belangrijk vinden. Ook mijn dienstverlening en het all-in tarief.komen aan bod.
 • In de gesprekken bespreken we alle zaken stap voor stap. Denk aan de zorg bij kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat jullie ideeën zijn en hoe er snel duidelijkheid kan komen. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven of denken jullie aan verkoop?
 • Alle afspraken over de kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • Als laatste wordt de afwikkeling bij de rechtbank voor jullie verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Badhoevedorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Betrek jullie kinderen bij het ouderschapsplan

Naast de mogelijkheid van een apart kindgesprek, geef ik jullie ook tips hoe je de kinderen goed kunt begeleiden bij de scheiding:

 • Bij een scheiding kunnen de basisbehoeften van een kind in de knel komen. Zoals aandacht en veiligheid. Wees je hiervan bewust en bespreek de scheiding met de kinderen en geef aan wat dit voor hen zal betekenen.
 • Betrek kinderen vanaf een leeftijd van 8 jaar en ouder bij het ouderschapsplan zoals afspraken over de zorgverdeling, waar ze komen te wonen en de invulling van de vakanties.

Mediation gesprekken bij jullie thuis in Badhoevedorp en omgeving

Als mediator in Badhoevedorp kom ik bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Afspraken zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Een eerste afspraak kan meestal binnen één week plaatsvinden.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button