mediator Barendrecht

Mediator Barendrecht

mediator Barendrecht

Mediator Barendrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

De mediator Barendrecht regelt jullie scheiding zorgvuldig en compleet. Er wordt voor gezorgd dat de afspraken voldoen aan de wettelijke richtlijnen en altijd passen bij jullie situatie.

Ik kom graag bij jullie thuis in Barendrecht om kennis te maken. Ook avondafspraken zijn mogelijk. Het goed afhandelen van alle praktische en financiële zaken geeft de ruimte om stil te staan bij de impact van de scheiding. Voor alle zaken zijn er oplossingen, daarna kun je ieder apart in je eigen spiegel kijken. Ieder heeft daar zijn/haar ‘huiswerk’ met zichzelf te doen. Mijn tip is dit te onderzoeken en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen aandeel in het beëindigen van de relatie.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Netjes en samen scheiden, dat kan.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld, wat houdt dat in?

 • Samen met jullie worden passende afspraken gemaakt over alimentatie, de woning, de financiën, inboedel en pensioen. Bij een eigen woning zijn er vaak veel vragen en zorgen. Zoals: kan ik in de woning bijven wonen? waar ga ik straks wonen? zijn er mogelijkheden om een andere woning te kopen? Er wordt dan ook voor gezorgd dat er snel duidelijkheid komt over de mogelijkheden van de woning bij de scheiding.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken rondom de kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan goede afspraken over de zorgverdeling, invulling van vakanties, feestdagen en hoe willen jullie de verjaardagen vieren. Ook worden afspraken over de onderlinge communicatie vastgelegd, bijvoorbeeld over welke zaken willen jullie elkaar op de hoogte houden en op welke manier. Er is ook een apart kindgesprek met jullie kinderen mogelijk. Zo worden zij op een laagdrempelige manier betrokken bij de afspraken over hen.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank toe. Hiermee is jullie scheiding volledig afgehandeld.

De kosten voor de complete afhandeling van de scheiding zijn een all-in tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Is er recht op een toevoeging (afhankelijk van inkomens en of er vermogen is) dan is de eigen bijdragen minimaal. Dit wordt met jullie besproken tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediator Barendrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kiezen voor de mediator Barendrecht

Uitgangspunten bij mediation zijn:

 • Luister naar elkaar en kijk waar je elkaar tegemoet kunt komen. Jullie worden ondersteund om inzicht te krijgen in elkaars standpunten. Wat zijn de achterliggende gedachten? Bijvoorbeeld: Iemand is star met de alimentatie; onzekerheid over de financiën in de toekomst kunnen hieronder zitten. Door dit uit te spreken ontstaat er vaak meer begrip en geeft het ruimte om samen passende afspraken te maken.
 • Er ontstaat rust tussen jullie en in de gesprekken. Ik zal altijd verifiëren wat er gezegd wordt; zodat duidelijk is wat er bedoeld wordt. Ik zal zaken zo verwoorden, dat het proces verder kan en dat jullie beiden je gehoord en begrepen voelen. Van belang hierbij is dat geaccepteerd wordt dat er verschillen zijn en dat je niet blijft hangen in het verleden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button