Mediators in Zeeland

Jullie scheiding in de ervaren handen van onze mediators

Onze mediators in Zeeland

Ervaren hulp bij jullie scheiding

Wat kunnen onze scheidingsmediators in Zeeland betekenen?
Professionele mediation bij de echtscheiding biedt jullie verschillende voordelen tijdens de emotionele fase van een scheiding. Je betaalt een all-in tarief en hiervoor word je ondersteund op verschillende gebieden:

→ Samen met jullie wordt een solide scheidingsconvenant opgesteld met passende afspraken
Zoals over alimentatie, de financiën en/of een (eigen) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over jullie situatie. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden én er wordt met jullie meegedacht over wat het beste bij jullie past. We kijken altijd naar het hele plaatje (wat is bijvoorbeeld van invloed op het overnemen van de woning door één van beiden). Het wettelijke kader is het uitgangspunt (denk aan de wettelijke richtlijnen bij het verdelen van pensioenen), daarbinnen kijken we wat past bij jullie.

→ Alles goed geregeld voor de kinderen
Als jullie kinderen hebben, worden er goede afspraken gemaakt over hen. Zoals de omgangregeling en de kinderalimentatie. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan te staan. Voor kinderen is er speciale aandacht in een kindgesprek. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt.

→ Voor de juridische afhandeling hoef je niet zelf meer naar de rechtbank.
Het convenant en het ouderschapsplan worden door ons ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →