Mediator Bergambacht

Mediator Bergambacht

Mediator Bergambacht

Mediator Bergambacht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Wat kun je verwachten van mij als mediator Bergambacht? Je kunt van mij een persoonlijke én zorgvuldige afhandeling van de volledige scheiding verwachten. Naast alle praktische zaken is er tijd en aandacht voor jullie zelf en bij kinderen voor hen.

Je houdt gedurende het gehele proces te maken met mij als vaste contactpersoon. Samen om de tafel betekent dat er rust en duidelijkheid komt voor nu en in de toekomst.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig afgerond dankzij mediation

Mijn dienstverlening in een aantal stappen:

 • Na het kosteloze informatiegesprek met jullie beiden, worden samen met jullie afspraken gemaakt over alle zaken. Zoals alimentatie, de woning en jullie financiën.
 • Bij kinderen komen de afspraken in een ouderschapsplan. Denk aan de zorgverdeling, afspraken over vakanties en feestdagen en hoe je elkaar blijft informeren.
 • Het juridische gedeelte wordt voor jullie verzorgd. Zodra dit is afgewikkeld is jullie hele scheiding geregeld. Jullie betalen voor de hele afwikkeling een all-in prijs (kosten voor de hele scheiding).

Passende afspraken in ouderschapsplan

Hebben jullie minderjarige kinderen? Alle afspraken over hen worden door de mediator Bergambacht zo concreet mogelijk vastgelegd. Uiteraard kun je in de praktijk zaken samen afstemmen en in overleg het anders doen. Er mag echter geen twijfel zijn over de afspraken als er een conflict dreigt. Dan moet je op de basisafspraken in het ouderschapsplan kunnen terugvallen.

Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek heb. Zo worden zij betrokken bij zaken die hen aangaan. Ook worden ze uitgenodigd te vertellen hoe ze in hun vel zitten.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bergambacht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Overzicht en rust met mediation

Een zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding bestaat uit:

 • Het scheidingsproces wordt bewaakt en stap voor stap worden alle zaken besproken. Het gevoel bij één van de partners kan zijn er zo snel mogelijk vanaf te willen zijn. Een spoedig verloop van de scheiding is ook aan te bevelen, want hoe langer het duurt des te meer kans op frustraties. Wel wordt bewaakt dat het ook zorgvuldig gebeurt en dat het tempo bij jullie past.
 • Alle afspraken worden door de mediator Bergambacht in het scheidingsconvenant vastgelegd. Doordat er overzicht komt, geeft dit vaak rust en soms ook meer berusting.
 • Vaak zijn er veel vragen en zorgen bij de scheiding. Kom ik straks wel rond? Hoeveel alimentatie moet ik straks betalen? Hoe zit het met mijn rechten en plichten? Hoe voorkomen we schade bij de kinderen? Voor al deze vragen en zorgen is er ruimte in de gesprekken om te bespreken. Bij een koophuis worden de mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding op een rijtje gezet, zodat er snel duidelijkheid komt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button