Bleiswijk

Mediator Bleiswijk

Neem direct contact op met Rogier van Pelt: 085 1302992

Als mediator in Bleiswijk bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Willen jullie de scheiding samen en goed regelen? Kies dan voor mediation. Het levert je rust en duidelijkheid voor de toekomst op.

Als mediator in Bleiswijk kom ik bij jullie thuis in Lansingerland, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Alle gesprekken zijn met jullie beiden, zodat je steeds de juiste informatie hebt en je beiden op de hoogte bent. We lopen alles wat voor jullie relevant is bij langs, inclusief de afwikkeling bij de rechtbank.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

De scheiding wordt van A tot Z geregeld, dit houdt in:

 • Met een stappenplan worden alle zaken besproken. Wat zijn jullie eigen ideeën, wat zijn wettelijke richtlijnen en en wat is praktisch mogelijk? Denk aan de mogelijkheid van alimentatie, het verdelen van de financiën en pensioenen en jullie woonsituatie. Hebben jullie een huurhuis, dan bespreken we wie hier blijft en wat mogelijk is voor de andere parter. Is er een koophuis bij de scheiding, dan bespreken we wat hier de mogelijkheden zijn. Kan één van jullie hier blijven? Wat is er mogelijk voor de ander? We zorgen voor snel antwoorden op deze vragen.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar, dan wordt er een ouderschapsplan opgesteld, met hierin passende afspraken over de kinderen.
 • Als er over alle zaken goede afspraken zijn gemaakt volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt ook voor jullie verzorgd.
 • De kosten worden besproken in het kennismakingsgesprek en bestaan uit een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen stellen we een goed ouderschapsplan op

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede, duidelijke afspraken gemaakt over hen en deze worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Dit ouderschapsplan vormt een basis waar jullie ook op terug kunnen vallen in de tijden dat jullie er even niet uitkomen met elkaar. In het ouderschapsplan komen:

 • Afspraken over een goede zorgverdeling is. Dit kan co-ouderschap (is een gelijke verdeling van de zorg) of een andere zorgverdeling zijn. Co-ouderschap vraagt bijvoorbeeld een grote mate aan flexibiliteit van de ouders én de kinderen.
 • Afspraken over wanneer de kinderen bij welke ouder zijn, hoe de wisseling plaats vindt, dat jullie eventueel dichtbij elkaar blijven wonen, hoe jullie met elkaar overleggen over de kinderen en hoe de financiën zijn geregeld.

Afhankelijk van hoe oud de kinderen zijn is het belangrijk om de kinderen hierbij te betrekken. Belangrijk hierbij is dat de kinderen zich gehoord voelen, kunnen vertellen hoe zij het graag zien en dat jullie als ouders zelf de beslissing nemen. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek, zo worden zij betrokken bij afspraken over hen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button