Mediator Breda

Mediator Breda

Mediator Breda

Mediator Breda

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Breda bied ik een zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, waardoor er ruimte is voor jullie persoonlijke verhaal. Het doel is om jullie beiden zo goed mogelijk verder te laten gaan. Het gezamenlijk regelen van zaken zorgt voor rust en duidelijkheid.

Jullie scheiding regelen met mediation houdt in dat je onder begeleiding van mij als mediator jullie scheiding stap voor stap regelt. Tijdens de diverse mediationgesprekken kom ik bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volledige afhandeling van jullie scheiding

Alle gesprekken zijn met jullie beiden, zodat jullie allebei steeds over dezelfde informatie beschikken. De belangen van jullie allebei worden behartigd. Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat alles aan bod komt en dat er geen losse eindjes zijn. Wat kunnen jullie van de mediator Breda verwachten:

 • Gesprekken zijn bij jullie thuis en zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Jullie betalen voor de mediation gesprekken inclusief de afhandeling bij de rechtbank een all-in tarief (dit zijn kosten voor de hele scheiding). Deze juridische afhandeling houdt in dat de juridische stukken worden ingediend bij de rechtbank. Hiermee wordt jullie scheiding geheel afgerond.
 • Na het kosteloze kennismakingsgesprek volgen er een aantal mediation gesprekken waarin alle voor jullie relevante zaken worden besproken. Zoals de financiën, de inboedel en woning / huisvesting, zodat jullie goede keuzes kunnen maken. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Vaak geeft het rust als er snel duidelijkheid komt over de mogelijkheden van de woning bij de scheiding. Dit wordt dan ook vroeg in het traject besproken.
 • Hebben jullie kinderen dan worden er goede afspraken over de zorgverdeling gemaakt. Deze worden vervolgens in het ouderschapsplan vastgelegd. Ook worden er tips gegeven over hoe je je kinderen goed begeleidt bij de scheiding en is er een apart kindgesprek met hen mogelijk. Zo krijgen zij ook een stem en kunnen ze vertellen waar ze zich zorgen over maken of wat hun ideeën zijn.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Breda. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Welke zorgverdeling is geschikt voor jullie?

Indien jullie kinderen hebben, worden er afspraken gemaakt over de omgangsregeling. Samen met jullie worden de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen op een rijtje gezet, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken. De mediator Breda staat jullie stap voor stap bij.

Co-ouderschap: Bij Co-ouderschap wordt de zorg voor de kinderen na de scheiding fifty-fifty verdeeld. Dit biedt het voordeel dat jullie beiden een belangrijke rol blijven spelen in het leven van jullie kind. Het is echter belangrijk dat deze regeling ook aansluit bij de behoeften van jullie kind. Als jullie kind veel behoefte heeft aan rust en duidelijkheid, is co-ouderschap mogelijk minder geschikt.

Andere omgangsregelingen: Er zijn ook andere opties mogelijk. Bijvoorbeeld, jullie kunnen ervoor kiezen dat het kind zijn hoofdverblijf bij de moeder heeft, met een vaste dag in de week en om het weekend bij de vader.

Profiteer van professionele begeleiding

Mediation is effectief wanneer jullie allebei de intentie hebben om samen tot goede afspraken te komen. Het is normaal als jullie het nog niet over alles eens zijn; dit wordt besproken tijdens de gesprekken. Mediation werkt echter niet als er volledig gebrek is aan respect en men niet bereid is naar de ander te luisteren. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt dit ook besproken, zodat we kunnen beoordelen of de mediation kans van slagen heeft. Gelukkig hebben wij een hoog slagingspercentage. De meeste partners hebben de intentie om de scheiding op een goede manier af te ronden, hoe moeilijk het soms ook is. Hierdoor kunnen wij jullie bijstaan tijdens de scheiding en ervoor zorgen dat alles goed wordt afgerond. Op die manier kunnen jullie beiden op de best mogelijke manier verdergaan. Met de hulp van een ervaren mediator Breda kunnen jullie allebei een nieuwe start maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button