Brielle

Mediator Brielle 

Brielle

Mediator Brielle

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Een volledige en zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding; dat is wat je kunt verwachten van mij als mediator Brielle.

Je wordt begeleid gedurende het gehele scheidingsproces. Samen worden alle praktische zaken geregeld en er is aandacht voor jullie verhaal. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Brielle en Hellevoetsluis.

Met mediation jullie scheiding regelen houdt in dat er één gezamenlijke mediator is. De belangen van jullie beiden worden behartigd. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Naast dat dit traject vaak langer duurt, is het ook een stuk duurder. Mediation levert jullie dus op dat het sneller en goedkoper is.

Daarnaast leg je een goede basis voor de toekomst, omdat je samen om de tafel gaat om te bepalen wat jullie willen en wat passend is.

Zorgvuldige afhandeling van jullie hele scheiding

Een persoonlijke en complete afhandeling van jullie scheiding bestaat onder ander uit de volgende stappen:

 • Een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis met beide partners. Hierin krijgen jullie informatie over de dienstverlening, het tarief en wat wij voor jullie kunnen betekenen.
 • Samen met jullie worden in de mediation gesprekken afspraken gemaakt over jullie financiën, jullie (eigen) woning, pensioenen, inboedelverdeling en alimentatie. Is er een koophuis bij de scheiding dan wordt er gezorgd voor snel antwoorden op wat haalbaar is.
 • Als jullie kinderen hebben, komt er een ouderschapsplan met goede afspraken over hen.
 • De afhandeling bij de rechtbank is schriftelijk en wordt verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

Je betaalt een all-in tarief voor de volledige afwikkeling van jullie scheiding. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De hoogte is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Wellicht hebben jullie recht op een toevoeging (de hoogte van jullie inkomen en of er vermogen is zijn bepalende factoren).

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed bij de scheiding voor de kinderen?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling en er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk kunt steunen bij de scheiding:

 • Koppel de rollen van ex-en en ouder zoveel mogelijk los. Hoe doe je dat? Door inzicht te krijgen in of je reageert vanuit de emotie als ex-partner of als ouder zijnde. Probeer de emoties die spelen als ex-partners zoveel mogelijk buiten het contact als ouders te houden. Zo krijg je meer ruimte voor de ouderrol. Op deze manier hebben kind(eren) zo min mogelijk last van de scheiding en kunnen jullie hen zo goed mogelijk steunen.
 • Het is ook mogelijk dat ik met oudere kinderen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Wat kunnen jullie verwachten?

 • Een eerste afspraak is vrijwel altijd mogelijk op korte termijn (denk aan binnen 1 week). Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos en altijd met jullie samen.
 • Jullie worden vervolgens begeleid tot en met de inschrijving van de scheiding bij de burgerlijke stand.
 • Ga uit van een gemiddelde duur van 2 tot 3 maanden (afhankelijk van jullie situatie kan dit korter of langer duren).
 • Afspraken kunnen zowel overdag als in de avond worden ingepland.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button