Mediator in Castricum

Mediator Castricum

Mediator in Castricum

Mediator Castricum

 
Mediator in Castricum
 
Mediator in Castricum

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Samen de hele scheiding goed regelen met mij als mediator Castricum. De insteek is altijd dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Ik kom als mediator bij jullie thuis. Ik heb ruime ervaring in het goed afhandelen van de scheiding bij stellen, die samen hun scheiding goed willen regelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind geregeld, wat houdt dat in?

Met de mediator Castricum wordt de hele scheiding geregeld. Wat houdt dat in?

 • We beginnen met kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken jullie persoonlijke situatie en wat er allemaal op jullie af gaat komen bij een scheiding. Onze dienstverlening en het tarief hiervoor bespreken we natuurlijk ook. We hanteren een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf.
 • We maken samen met jullie afspraken over alles wat bij de scheiding komt kijken. Denk hierbij aan de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie woning en eventueel een eigen bedrijf.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we onder andere vast hoe de zorgverdeling, invulling van verjaardagen, feestdagen en kinderalimentatie ingevuld gaan worden.
 • Ook zorg ik voor zaken die urgent zijn voor snel duidelijkheid. Denk an de mogelijkheden van jullie eigen woning bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie in de woning kan blijven?
 • Het traject aan tafel met jullie zit er nu op. We gaan de juridische procedure in werking zetten en dienen de stukken in bij de rechtbank en schrijven de scheiding voor je in.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Castricum

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden met kinderen in Castricum

Als de beslissing om uit elkaar te gaan is genomen, moeten de kinderen vroeg of laat worden ingelicht. Vertel hen samen dat jullie uit elkaar gaan. Ook jonge kinderen begrijpen al veel en vertel hen daarom eerlijk wat er aan de hand is en wat dat voor hen betekent. Ook is het mogelijk dat ik apart als mediator een kindgesprek met hen heb.

Samen met jullie mediator Castricum worden er goede afspraken over hen gemaakt en er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen goed steunt bij de scheiding. Samen worden zaken besproken als:

 • een goede zorgverdeling
 • de hoogte van de kinderalimentatie, dit doen we aan de hand van een alimentatieberekening
 • hoe om te gaan met vakanties en verjaardagen

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Castricum
Mediator in Castricum
Call Now Button