Drunen

Mediator Drunen

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980 of mail mij

Wat kan ik betekenen als mediator in Drunen?

Ik sta jullie tijdens de hele scheiding bij, tot en met de juridische afwikkeling. Samen gaan we voor de meest passende oplossingen, zodat je allebei goed verder kunt.

Hebben jullie kinderen? Er is extra aandacht mogelijk voor kinderen. Als mediator kan ik ook een gesprek hebben met jullie kinderen. Zo worden zij betrokken bij de afspraken en kunnen ze aangeven wat hun wensen en ideeën zijn. Ook als ze zorgen hebben, worden ze uitgenodigd dit te vertellen.

Jullie hele scheiding geregeld door de mediator Drunen

Alle gesprekken zijn met jullie samen. Als mediator ben ik altijd neutraal en onpartijdig. Als jullie samen willen scheiden ondersteun ik jullie op onderstaande manier:

 • Stap voor stap maak ik samen met jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, het eigen bedrijf en jullie eigen woning. Er wordt al vroeg in het scheidingsproces gezorgd voor duidelijkheid over wat financieel haalbaar is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Afspraken maken is niet altijd makkelijk, om deze reden worden jullie hier dan ook bij ondersteund. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat er passende keuzes kunnen worden gemaakt. Zodra jullie het over alles eens zijn, stel ik het scheidingsconvenant op waarin alle afspraken duidelijk vastgelegd worden. Samen duurzame afspraken maken zorgt er namelijk voor dat problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden en dat geeft rust.
 • Een ouderschapsplan wordt ook opgesteld als er kinderen van onder de 18 zijn. Stapsgewijs bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Zaken als zorgverdeling, de invulling van verjaardagen, feestdagen en de kinderalimentatie worden allemaal vastgelegd.
 • Nadat alles ondertekend is, gaan we de juridische procedure in werking stellen. Julie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank of naar een advocaat toe.

Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief. De hoogte hiervan wordt echt afgestemd op jullie situatie. Zijn jullie het al eens over veel zaken, of zijn er meer gesprekken nodig? Als je recht hebt op een toevoeging, vraag ik deze aan en betaal je een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Drunen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek in Drunen?

In het kennismakingsgesprek bespreken we een aantal zaken, zoals:

 • Hoe staan jullie allebei in het proces van de scheiding? Is het een gezamenlijk besluit, of komt de scheidingsmelding van één kant? Hoe zit het met de acceptatie van de scheiding?
 • Wat moet er allemaal geregeld worden? Hebben jullie minderjarige kinderen? Is er een eigen bedrijf of een koophuis? Wat zijn jullie eigen ideeën/ uitgangspunten?
 • In hoeverre zijn jullie het al eens over zaken? Weten jullie bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn met de eigen of huur woning? Hoe denken jullie over partneralimentatie en wat zijn jullie standpunten hierover? Is er al nagedacht over de omgangsregeling van de kinderen?
 • Uitleg over wat je kunt verwachten van mijn dienstverlening en van mijn rol als jullie mediator.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.