Mediator Etten Leur

Mediator Etten-Leur

Mediator Etten Leur

Mediator Etten-Leur

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Etten-Leur ben ik gespecialiseerd in samen scheiden. Je kunt een persoonlijke en deskundige aanpak verwachten. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

“Mijn vrouw en ik wilden in goed overleg scheiden. We konden er samen niet uitkomen, voor ons de reden om een onafhankelijke mediator in te schakelen. In het kennismakingsgesprek kregen we meer inzicht in waar we rekening mee moesten houden. Vervolgens is onze scheiding met behulp van Marion Bongers naar volle tevredenheid afgerond.“

Jullie scheiding wordt volledig geregeld door mij. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Service mediator Marion:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialist Marion staat voor jullie klaar

Jullie scheiding wordt door mij als mediator Etten-Leur volledig afgewikkeld met scheiden in 7 stappen. Wat houdt dit onder andere voor jullie in?

 • Samen worden afspraken gemaakt over onder meer de financiën, jullie woning, de toekomstige woonsituatie en alimentatie.
  Voor urgente zaken worden is er direct aandacht. Moet aan de kinderen nog verteld worden over de scheiding of willen jullie snel duidelijkheid over de mogelijkheid dat één van jullie na de scheiding in de eigen woning kan blijven?
 • Bij kinderen wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden alle afspraken over de kinderen vastgelegd. Hoe willen jullie samen het ouderschap invullen na de scheiding en wat past bij jullie kinderen?
 • De scheiding heeft ook emotioneel een grote impact. In de gesprekken is hier tijd en aandacht voor. Dit heeft vaak een positieve invloed op jullie verstandhouding en op het maken van goede afspraken.
 • De volledige juridische afhandeling wordt verzorgd. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Etten-Leur. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiding met kinderen

Als jullie kinderen hebben, is het van belang rekening te houden met de verschillende huishoudens waar de kinderen zijn. De meeste kinderen kunnen goed omgaan met verschillende afspraken. Bijvoorbeeld: bij vader eten ze om 5 uur en bij moeder om 6 uur. Als dingen duidelijk zijn, kunnen ze daar mee leven. Op deze manier wordt ook recht gedaan aan de wensen van vader en moeder. Ook wordt er met jullie meegedacht wat passende afspraken voor de kinderen zijn. Door dit goed vast te leggen, brengt dit duidelijkheid en kun je hier op terugvallen. Er worden tips gegeven hoe je de kinderen steunt bij de scheiding. Ook is er een kindgesprek mogelijk; jullie kinderen kunnen een apart een gesprek hebben met mij als mediator Etten-Leur. Zo kunnen ze vrijer hun verhaal kwijt en ze worden uitgenodigd te vertellen wat er in hun omgaat.

Volledig geïnformeerd door Marion

Gesprekken vinden bij jullie thuis plaats. Altijd met beide partners aanwezig. Voor de volledige dienstverlening geldt een all-in tarief (de totale kosten voor de scheiding), inclusief de kosten van onze advocaat. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Is er sprake van recht op een toevoeging, afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is, dan betalen jullie een minimale eigen bijdrage.

Je wordt in de mediation gesprekken volledig geïnformeerd over je rechten en plichten. Vervolgens kunnen jullie beiden inbrengen wat passend is bij jullie persoonlijke situatie. Dit houdt in dat er altijd van zaken af mag worden geweken, mits je het er beiden over eens bent. Bijvoorbeeld ten aanzien van de verdeling van de auto: deze heeft een waarde, waarbij jullie beiden recht hebben op de helft. Misschien wil één van jullie de auto zonder verrekening toedelen aan de andere partner, omdat hij/zij de auto nodig heeft voor de kinderen. Het moet voor jullie beiden een goede verdeling zijn.

Onze specialist uit Etten-Leur

Willen jullie je scheiding regelen met Marion Bongers als mediator Etten-Leur? Neem dan via het contactformulier contact met haar op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens een eerste gesprek bespreekt  zij jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van haar dienstverlening mag verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button