Mediator Heemskerk

Mediator Heemskerk

Mediator Heemskerk

Mediator Heemskerk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat houdt mijn dienstverlening als mediator Heemskerk in? Samen met jullie wordt de hele scheiding geregeld. Dit geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Als je samen afspraken maakt en tot oplossingen komt, is het makkelijker je ook aan deze afspraken te houden. Je staat immers allebei achter deze oplossingen. Dit geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Als jullie hebben besloten om te kiezen voor mij als mediator Heemskerk, kun je het volgende verwachten:

 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jullie persoonlijke situatie gaan bespreken. Ook zaken als wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding, mijn dienstverlening en het tarief worden besproken. Het tarief is een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf.
 • Tijdens de mediation gesprekken ondersteun ik jullie om samen tot goede afspraken te komen. Denk hierbij aan afspraken over je kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en ook jullie (eigen) woning. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden op een rijtje gezet. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft en hoe komt hier snel duidelijkheid over?
 • Bij kinderen wordt ook het ouderschapsplan wordt opgesteld, hierin komen alle afspraken te staan over hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik een kindgesprek hebben met jullie kinderen, zo staan we ook stil bij hun wensen en ideeën.
 • Laatste stap is dat de juridische procedure in werking gezet wordt. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heemskerk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zet je de kinderen op de eerste plaats?

Hebben jullie samen kind(eren)? Naast het maken van goede afspraken, wordt er meegedacht over hoe ook zij goed begeleid kunnen worden. Tips hiervoor zijn:

 • Plaats de kinderen op de eerste plaats en niet de eventuele onenigheid over de breuk van je relatie. Luister goed naar ze en neem hun wensen en ideeën serieus.
 • Maak geen ruzie in het bijzijn van jullie kinderen. Val elkaar niet aan en val elkaar niet af.
 • Laat jullie kinderen ervaren dat ze van beide ouders mogen houden en dat ze met allebei hun ouders een relatie mogen hebben. Respecteer elkaar daarom als ouders ook al is de relatie stukgelopen.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button