Mediator Heerhugowaard

Mediator Heerhugowaard

Mediator Heerhugowaard

Mediator Heerhugowaard

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Ben je op zoek naar een mediator Heerhugowaard en omgeving? Graag begeleid ik jullie bij het samen regelen van jullie scheiding.

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis en met jullie samen, zodat je beiden over alle informatie beschikt. Een gesprek in de avonduren is ook mogelijk. Jullie kunnen van mij een persoonlijke werkwijze verwachten, met tijd en aandacht voor jullie zelf en, bij kinderen, ook tijd en aandacht voor hen.

Mediator Sjoerd:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Scheidingstraject

Samen met mij als jullie mediator Heerhugowaard doorlopen we een volledig scheidingstraject ‘scheiden in 7 stappen.’ Zo weet je zeker dat alles aan bod komt, zoals:

 • Samen maken we afspraken over bijvoorbeeld alimentatie, financiën, pensioen, inboedel en de woning. Als jullie een eigen woning hebben, zorgen we ervoor dat zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de opties over de woning bij de scheiding. Zo komt er zicht op jullie toekomstige woonsituatie.
 • Hebben jullie kinderen? Dan stel ik een ouderschapsplan op. Hierin leg ik jullie afspraken vast over hoe vaak en wanneer de kinderen bij elke ouder zijn. Worden jonge kinderen bijvoorbeeld opgehaald of gebracht bij vader of moeder? Ook afspraken over bijvoorbeeld de verjaardag van de kinderen en feesten zoals Sinterklaas kunnen hierin komen te staan. Samen bespreken we wat jullie ideeën hierover zijn en wat kinderen zelf willen.
 • Ik regel samen met de vaste advocaat van Resolve Visie de juridische afhandeling. De totale kosten voor de scheiding bestaan uit een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heerhugowaard. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor Sjoerd?

Als je gaat scheiden, waarom zou je dan kiezen voor mediator Heerhugowaard om jullie scheiding te begeleiden?

 • Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig en er voor jullie beiden. De wensen en uitgangspunten van jullie allebei komen aan bod.
 • Jullie komen vaak sneller tot oplossingen, hierdoor verloopt de scheidingsprocedure meestal voorspoedig.
 • Je blijft uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.
 • Ik houd rekening met het tempo van jullie beiden. Soms kan de ene partner al verder in het proces zijn dan de ander.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Mediation is goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt.

Mediation bij scheiding met kinderen

Kinderen hebben minder last van de scheiding als jullie als ouders goed blijven communiceren met elkaar. Dit houdt in dat er respect is naar elkaar en er geen verwijten over en weer zijn. Probeer emoties over de breuk zoveel mogelijk uit jullie contact als ouders te houden.

Het is ook mogelijk dat ik als mediator met jullie kinderen spreek in een apart kindgesprek. Zo kunnen zij hun vragen stellen en ideeën en wensen vertellen.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button