Mediator Heiloo

Mediator Heiloo

Mediator Heiloo

Mediator Heiloo

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

De mediator Heiloo kan jullie bijstaan om samen en netjes te gaan scheiden. Jullie maken dan samen afspraken onder mijn begeleiding. Praktisch en juridisch wordt alles geregeld. Samen regelen geeft rust en overzicht.

Aangezien de afspraken bij jullie thuis plaatsvinden, is er tijd voor persoonlijke aandacht. Jullie relatie wordt zo zorgvuldig afgesloten. Dit geeft ruimte voor een nieuw begin. Ik kom bij jullie thuis in Heiloo en omgeving, zoals Egmond en Uitgeest.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding volledig geregeld

Stap voor stap worden jullie door mij als mediator Heiloo bijgestaan:

 • Het begint met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, dit is kosteloos en vrijblijvend. Alles wordt dan meteen besproken, dus jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding, onze dienstverlening en het all-tarief.
 • De volgende stap is het samen maken van afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning. Bij zaken die urgent zijn (zoals de eigen woning bij de scheiding) wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat er mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden ind e woning kan blijven? Tijdens de gesprekken wordt er ook stilgestaan bij de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt een ouderschapsplan opgesteld. Hiervoor bespreken we zaken als de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie. We kunnen jullie kinderen betrekken bij het ouderschapsplan door mij een apart kindgesprek te laten hebben met jullie kinderen.
 • Als laatste zetten we de juridische procedure in werking.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heiloo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen hebben behoefte aan nieuwe zekerheden

De scheiding heeft uiteraard ook veel impact op jullie kinderen. Wat zijn tips?

 • Kinderen hebben na een scheiding nieuwe zekerheden nodig. Duidelijkheid over de huidige situatie en de toekomst zijn daarbij belangrijk. Aandacht en steun van allebei de ouders is daarbij cruciaal.
 • Val elkaar niet aan, of af waar jullie kinderen bijzijn. Respecteer elkaar als ouders.

Kennismakingsgesprek inplannen?

Jullie vertrouwen in mij als mediator is belangrijk voor een goed verloop van het proces. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen jullie dit beoordelen. Ook bespreken we dan mijn dienstverlening, wat ik voor jullie kan betekenen en het all-in tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button