Mediator Heusden

Mediator Heusden

Mediator Heusden

Mediator Heusden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Heusden kom ik bij jullie thuis om de hele scheiding te regelen. Samen met jullie regel ik alle praktische zaken en ook wordt er voor gezorgd dat op het eind van het proces alle stukken worden ingediend bij de rechtbank.

In de gesprekken wordt er gezorgd voor duidelijkheid. Zo weet je snel waar je aan toe bent, wat zorgt voor rust.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Alle gesprekken zijn altijd met jullie allebei. Met scheiden in 7 stappen worden alles geregeld van begin tot eind, te weten:

 • In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat zijn jullie uitgangspunten en hoe staan jullie in het proces van scheiding? Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend en ik zal ook onze dienstverlening en het all-in tarief voor deze dienstverlening met jullie bespreken, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn.
 • Ik zit als mens aan tafel en samen met jullie maken we afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning bij scheiding. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid of één van beiden de woning kan overnemen. Ook zorg ik voor een overzichtelijk gespreksverslag, zodat jullie precies weten wat er al besproken is en wat er nog gaat komen.
 • Belangrijk is dat er niks vergeten wordt als het om jullie kinderen gaat en er een ouderschapsplan opgesteld wordt waar jullie samen achter staan. We bespreken stap voor stap hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen en als jullie dit willen kunnen we de kinderen betrekken bij het ouderschapsplan door apart een kindgesprek in te plannen.
 • Na het ondertekenen wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en zorgt ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. De mediator Heusden staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heusden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken bij jullie scheiding

Een scheiding regelen is altijd maatwerk en de afspraken moeten werken in jullie situatie:

 • Geen enkel huwelijk is hetzelfde, dit geldt natuurlijk ook voor echtscheidingen. Praktische zaken als de woning, maar ook zorg bij kinderen spelen bij veel scheidingen, maar welke afspraken jullie willen maken over alles en wat er komt kijken bij de scheiding is toch echt afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. De insteek is dan ook: wat is passend voor jullie allebei?
 • Je wordt voorgelicht over de regels en wettelijke zaken. Vervolgens wordt besproken wat jullie behoeftes en wensen zijn. Ook wordt besproken of bepaalde zaken praktisch haalbaar en realistisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan de vraag of co-ouderschap (gelijke zorgverdeling) passend is voor jullie kinderen en voor jezelf als ouder natuurlijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button