mediator Hoek van Holland

Mediator Hoek van Holland

mediator Hoek van Holland

Mediator Hoek van Holland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met behulp van de mediator Hoek van Holland. Er wordt gezorgd dat er over alle praktische zaken goede afspraken komen. Ook de juridische kant wordt geregeld. Daarnaast is er uiteraard ook aandacht voor de emotionele impact van de scheiding.

Als ervaren scheidingsexpert kom ik graag bij jullie thuis om kennis te maken. Alle afspraken zijn met jullie samen en ik behartig de belangen van jullie beiden. Om kinderen erbij te betrekken is er apart een kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediation voor afwikkeling van jullie scheiding

Wat ik jullie als mediator Hoek van Holland bied:

 • Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en de voor- en nadelen en mogelijkheden worden besproken. Denk aan de verdeling van de financiën, eventuele leningen, opgebouwde pensioenen en de koop- dan wel huurwoning.
 • Is er een eigen woning bij de scheiding in Hoek van Holland? Dan komen er snel antwoorden op wat mogelijk is. Is het haalbaar dat één van beiden de woning overneemt of gaat de woning in de verkoop? Wat is er mogelijk voor de vertrekkende partner?
 • Laatste stap is de juridische afwikkeling, deze wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Je betaalt een all-in tarief, inclusief de juridische afwikkeling.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hoek van Holland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je het goed voor de kinderen bij de scheiding?

Samen met jullie wordt er door mij als mediator Hoek van Holland een goed ouderschapsplan opgesteld, met hierin afspraken over:

 • Een passende zorgverdeling, hoe je elkaar informeert en de kinderalimentatie.
 • Hoe je de vakanties en feestdagen invult. Hoe vier je bijvoorbeeld de eerste kerst en oudjaar na een scheiding? Tip is: creëer bijvoorbeeld iets nieuws samen met de kinderen, iets dat echt jullie ding wordt en ieder jaar terug zal komen. Ook: wanneer de kinderen bij de andere ouder zijn, zorg er dan voor dat je zelf onder de pannen bent of iets gaat doen waar je je prettig bij voelt.

Essentieel is dat je voorkomt dat kinderen zich verscheurd gaan voelen als hun ouders gaan scheiden. Dit kan bijvoorbeeld komen door ruzie tussen ouders en als kinderen door een loyaliteitsconflict het gevoel krijgen tussen de ouders in te komen te staan en te moeten kiezen. Gevolgen zijn dan problemen op school en last van depressieve gevoelens. Met jullie wordt besproken hoe je dit voorkomt en hoe je dus goed als ouders verder gaat én kinderen bij de afspraken betrekt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button