Mediator Hollands Kroon

Mediator Hollands Kroon

Mediator Hollands Kroon

Mediator Hollands Kroon

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kan ik betekenen als mediator Hollands Kroon? Jullie scheiding wordt volledig geregeld. In de gesprekken ontstaat er snel overzicht en duidelijkheid, zodat er rust ontstaat.

Ik kom graag bij jullie thuis als mediator om kennis te maken. Willen jullie de eerste stap zetten en goed geïnformeerd worden over wat ik voor jullie kan betekenen? Dat kan in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Service Resolve Visie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld met mediation

Gesprekken zijn bij jullie thuis. In het eerste kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik als mediator Hollands Kroon voor jullie kan betekenen en de kosten voor de scheiding (het all-tarief):

 • Samen met jullie beiden bespreek ik alles wat er geregeld moet worden en worden er afspraken gemaakt. Zoals de verdeling van jullie financiën of afspraken over de woning bij de scheiding. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vragen die er zijn. Zoals of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt, deze is de richtlijn voor reële afspraken over zowel kinder- als partneralimentatie.
 • Als jullie kinderen hebben, maak ik samen met jullie goede afspraken over hen. Deze komen in een ouderschapsplan.
 • Inclusief afhandeling rechtbank. Als over alle zaken overeenstemming is bereikt, leg ik alles voor jullie vast. Onze vaste advocaat levert de stukken in bij de rechtbank. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank en jullie scheiding wordt volledig afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hollands Kroon. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is er nodig voor mediation?

Mediation werkt wanneer de jullie de de pijlers van mediation respecteren en dat je bereid bent:

 • je in te spannen om het te laten slagen.
 • je geen negatieve input van buitenaf het laat bepalen en zelf keuzes wilt maken.
 • je wilt gaan voor een oplossing die voor jullie beiden goed is.
 • je bereid bent echt te communiceren, wat het lastigste is in een relatie, zeker als die al op scherp staat.

Wees bereid in de scheidingssituatie jullie kinderen op het netvlies te houden. Dit bekent dat je keuzes maakt, die ook goed voor hen zijn. Jullie gaan van partners naar partners in ouderschap. Dit houdt in dat je het belang van kinderen voorop zet en emoties over de scheiding buiten de kinderen houdt.

Aandacht voor kinderen

Als jullie kinderen hebben, kan ik als mediator Hollands Kroon een kindgesprek hebben met jullie kinderen:

 • Kinderen worden zo betrokken bij de afspraken over hen. Denk aan de omgangsregeling of de invulling van de vakanties. Vaak voorkomt dit problemen in de toekomst.
 • Ze kunnen hun verhaal kwijt over de scheiding. Ze hebben bijvoorbeeld het gevoel dat ze moeten kiezen en bij ‘een kamp’ worden ingedeeld.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button