Mediator Krimpen aan den IJssel

Mediator Krimpen aan den IJssel 

Mediator Krimpen aan den IJssel

Mediator Krimpen aan den IJssel

 
MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Samen scheiden is mogelijk onder begeleiding van mij als mediator in Krimpen aan den IJssel.

Voor alle praktische zaken worden samen met jullie oplossingen gezocht, die passen bij jullie situatie. Samen regelen geeft snel rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in de Krimpenerwaard, zoals in Bergambacht, Haastrecht, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist. Ook bestaat mijn werkgebied uit Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Spijkenisse.

Gesprekken kunnen zowel overdag als s’avonds plaatsvinden en zijn altijd met jullie beiden..

Hele scheiding afgehandeld met mediation Krimpen aan den IJssel

Mijn scheidingspakket scheiden in 7 stappen houdt een volledige afwikkeling van jullie scheiding in. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief. Bestaande uit:

 • Door middel van een stappenplan worden alle praktische zaken besproken en alle afspraken worden vastgelegd. Denk aan alimentatie, financiën, de woning, pensioen en inboedel.
 • Bij een eigen woning worden de opties van de woning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden.
 • Bij kinderen: er worden goede passende afspraken gemaakt over hen, deze komen in het ouderschapsplan.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Hiermee is de laatste stap gezet.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ga je om met de invloed van de omgeving?

Je kunt erg beïnvloed worden door de omgeving. Vrienden en familie bemoeien zich met de scheiding, en vinden dat je dit of dat moet doen, en steken vaak hun mening vaak niet onder stoelen of banken. Probeer je eigen gevoel hierin te volgen, het is jullie scheiding en aan jullie met wie je hierover wilt praten en wat je wilt vertellen.

Wees je bewust van de emoties die de scheiding ook bij jullie omgeving teweegbrengt. Denk aan opa’s en oma’s of andere familieleden. Zo nodig kan dit ook in een mediation gesprek aan bod komen.

De scheiding ook goed regelen voor kinderen

Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt over jullie kinderen. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Zoals:

 • Houd kinderen die wat naar binnenslaan, in de gaten. Vaak lijkt het ogenschijnlijk goed te gaan, maar kan er van binnen van alles spelen.
 • Praat ook met kinderen apart, ze kunnen de scheiding heel anders ervaren en andere vragen of zorgen hebben. Vraag wat er in ze omgaat en hoe ze in hun vel zitten. Ook kan ik als mediator apart een gesprek met hen hebben in een kindgesprek om te bespreken hoe ze in hun vel zitten, te vragen hoe zij over dingen denken en wat hun ideeën zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.