Mediator Krimpenerwaard

Mediator Krimpenerwaard

Mediator Krimpenerwaard

Mediator Krimpenerwaard

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Krimpenerwaard regel ik samen met jullie de hele scheiding. Je wordt goed geïnformeerd en begeleid om te komen tot passende afspraken. Ook de juridische kant hoort bij mijn dienstverlening. Samen regelen geeft jullie rust en overzicht.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Jullie kunnen van mij een persoonlijke en praktische aanpak verwachten, waarbij er ook aandacht is voor de emoties.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met mediator Rogier

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles geregeld wordt door de mediator Krimpenerwaard en dat er geen losse eindjes ontstaan. Stap voor stap worden jullie meegenomen in het hele scheidingsproces, bestaande uit onder andere:

 • In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken of mediation voor jullie geschikt is en wat ik voor jullie kan betekenen. Ook worden de kosten voor de scheiding (all-in prijs) besproken.
 • Hierna volgen er een aantal mediation gesprekken. Hierin worden alle zaken stap voor stap besproken, die voor jullie relevant zijn. Zoals alimentatie, jullie (koop- of huur)woning, financiën en pensioen. Doel is te komen tot goede afspraken, die voor jullie worden vastgelegd. Bij een koopwoning worden de opties van het koophuis bij de scheiding doorgenomen en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen worden goede afspraken gemaakt over hen, zoals de zorgverdeling en kinderalimentatie. Alle afspraken komen in het ouderschapsplan. Insteek is dat de afspraken passen bij jullie als ouders en bij jullie kinderen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een gesprekje met jullie kinderen heb, zodat zij ook hun verhaal kwijt kunnen en betrokken worden bij de afspraken over hen.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Als dit is afgewikkeld, is jullie scheiding helemaal geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Krimpenerwaard. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet een kennismakingsgesprek eruit?

De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Dit is net als de vervolggesprekken, met jullie samen. Dit is laagdrempelig en jullie worden uitgenodigd jullie verhaal te vertellen:

 • Vooraf is het mogelijk dat jullie de checklist al hebben gekregen, om alvast documenten te verzamelen. Dit is met name van belang als jullie beiden de behoefte hebben dat er een concrete stap gezet wordt en de scheiding snel in gang willen zetten.
 • Aan jullie wordt uitgelegd wat mediation inhoudt en de kosten. Aan jullie is de vraag na het kennismakingsgesprek of we met z’n 3-en verder gaan om het huwelijk samen tot een goed einde te brengen.

Aandacht voor de emoties bij de scheiding

Bij een scheiding spelen er veel emoties, zoals boosheid, angst en verdriet. Er wordt naar behoefte hier aandacht aan besteed. Meestal is er een grote behoefte aan erkenning van gevoelens en emoties. Wanneer de erkenning door de andere partner uitblijft, kan de andere niet verder, en blijft hij of zij hangen in de emoties en in verwijten. Daardoor kan het scheidingsproces en het maken van afspraken belemmerd worden. Jullie worden hier dan ook in ondersteund. Mediator Krimpenerwaard staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button