Krommenie

Mediator Krommenie

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Wat kan ik als mediator Krommenie voor jullie betekenen?

Alle praktische en juridische zaken rondom de scheiding worden geregeld, waarbij ik oog heb voor de emotionele impact van de scheiding op alle gezinsleden.

Ik kom bij jullie thuis in Krommenie en omgeving. Gesprekken kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

Wat kan ik als mediator Krommenie voor jullie betekenen?

Kiezen voor een gezamenlijke mediator, kan moeilijk zijn, omdat je samen om de tafel gaat om afspraken te maken. Het levert jullie de volgende voordelen op:

 • Duurzame afspraken: omdat alles goed is vastgelegd zijn er geen losse eindjes en kun je allebei goed verder.
 • In de mediation gesprekken is er ook aandacht voor jullie verhaal en onderlinge communicatie. Dit ondersteunt je om goed verder te gaan en strijd in de toekomst te voorkomen.
 • Het mediation traject is sneller en goedkoper dan een juridische procedure via advocaten. Ook hoef je niet zelf naar de rechtbank.
 • Duidelijke kosten vooraf doordat we werken met een all-in tarief.

Hoe ziet het stappenplan eruit van de mediator Krommenie?

Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat alles aan bod komt en er niets vergeten wordt. Een beknopte weergave:

 • Alle praktische regelzaken worden geregeld. Denk aan de verdeling van de financiën bij de scheiding, de pensioenen en inboedel en een alimentatieberekening. Ook bespreken we wat er mogelijk is in jullie woonsituatie. Dit geldt voor zowel een huur- als koophuis. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor snel duidelijkheid over wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan ondersteun ik jullie goede afspraken over hen te maken, deze worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Ook is er de mogelijkheid van een apart kindgesprek, zo kunnen kinderen ook hun verhaal kwijt en worden ze betrokken bij de afspraken.
 • Als alle zaken zijn besproken, stel ik de stukken op en volgt de afwikkeling bij de rechtbank.

Mediation Krommenie: hoe wij helpen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Krommenie. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ga je met mediation Krommenie goed uit elkaar?

Je hoort nog wel eens dat mensen die in een vechtscheiding verstrikt zijn geraakt. Dat is naar en verdrietig want een vechtscheiding kent alleen maar verliezers. Hoe ga je nu goed uit elkaar zonder dat het een vechtscheiding wordt, terwijl je wel verdrietig of boos bent?

Als mediator begeleid ik de gesprekken, waarbij ik ruimte geef voor ieder zijn of haar verhaal, waar ik vragen stel én waarbij ik jullie mét elkaar in plaats van tegen elkaar in gesprek laat gaan. Door te horen, te luisteren en te begríjpen wat de ander zegt. Door door te vragen wat er bedoeld wordt of te vragen naar de non-verbale communicatie. Dat kan pittig zijn en vooral ook heel verhelderend voor elkaar. Een goede basis om met elkaar te praten en te blíjven praten. Zeker als er ook kinderen zijn waarbij er misschien nog wel meer gecommuniceerd moet dan voorheen.

Wat klanten over mij zeggen

“Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button