Mediator in Landsmeer

Mediator Landsmeer

Mediator in Landsmeer

Mediator Landsmeer

 
Mediator in Landsmeer
 
Mediator in Landsmeer

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Landsmeer geeft rust en duidelijkheid. Jullie worden goed geïnformeerd en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Ook wordt de juridische afhandeling verzorgd.

Ik kom bij jullie thuis in Landsmeer en omgeving. Gesprekken zijn zowel overdag als ook mogelijk in de avonduren. Door te kiezen voor mij als mediator Landsmeer betekent dat jullie samen afspraken maken over de scheiding. Zo houd je zelf grip op de uitkomsten en afspraken. Zonder tussenkomst of invloed van een rechter, bepalen jullie zelf bijvoorbeeld de hoogte en de termijn van alimentatie of de invulling van de omgangsregeling voor jullie kinderen.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld met mediation

Na het kosteloze kennismakingsgesprek:

 • volgen er een aantal mediation gesprekken bij jullie thuis (of desgewenst op een neutrale locatie) om alles te regelen omtrent de scheiding. Zoals alimentatie, de financiën, jullie eigen woning, de toekomstige woonsituatie en de zorg voor de kinderen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Als over zaken overeenstemming is bereikt, leg ik de afspraken vast in de juridische documenten.
 • De scheiding is volledig afgerond als de vaste advocaat van Resolve het convenant en ouderschapsplan heeft ingediend bij de rechtbank. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Landsmeer

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Landsmeer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe betrek je kinderen erbij?

Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt over jullie kind(eren), zoals over de zorgverdeling. Ook wordt met jullie besproken hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders en hoe je de kinderen steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Vertel de kinderen over de afspraken en vraag wat ze zelf willen: jullie kind(eren) wil bijvoorbeeld dat zijn vader/moeder beide op zijn of haar verjaardag komen of heeft zelf ideeën over de indeling van de vakantie.
 • Kinderen kunnen ook een kindgesprek hebben met mij als mediator. Ze hebben vaak vragen en in voor hun begrijpelijke taal kan ik uitleg geven. Op deze manier worden ze ook betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun verhaal kwijt.

Jullie scheiding in goede handen

Meer informatie of wil je weten of mediation bij je past? Door mijn ervaring kan ik jullie op alle fronten bijstaan tijdens de hele scheiding. Zo zijn er geen losse eindjes en kunnen jullie zo goed mogelijk verder. Streven is dat er snel overzicht en rust komt. Ook wordt er gezorgd voor zo snel mogelijk duidelijkheid over alle zaken. Denk bijvoorbeeld aan de woning. Welke mogelijkheden zijn er, wat zijn jullie ideeën en welke stappen moeten er worden gezet?

Mediation gesprekken bij jullie thuis

Als mediator Landsmeer kom ik bij jullie thuis. Ook zijn mediation gesprekken op een neutrale lokatie mogelijk. Een eerste gesprek is geheel kosteloos en kan bij jullie thuis worden gevoerd. Willen jullie dat gesprek direct inplannen? Neem dan contact op.

Wat klanten over mij zeggen

“Prima begeleiding. Een loods in een ingewikkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Landsmeer
Mediator in Landsmeer
Call Now Button