Mediator Lansingerland

Mediator Lansingerland

Mediator Lansingerland

Mediator Lansingerland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Onze mediator Lansingerland helpt je op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Naast praktische en juridische kwesties, bieden we ook ruimte voor jullie emoties en zorgen. Een echtscheiding, dat is nogal wat.

Ik sta voor jullie klaar om jullie te begeleiden bij het regelen van jullie scheiding op een zorgvuldige manier. Als er kinderen in het spel zijn, nemen we ook de tijd om te bespreken hoe jullie het ouderschap op een zo harmonieuze manier kunnen voortzetten. Samen stap voor stap de zaken aanpakken, dat geeft niet alleen overzicht, maar ook de broodnodige rust in deze periode.

Service mediator Lansingerland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rogier kan jullie scheiding in goede banen leiden

Hier is een overzicht van de service van de mediator Lansingerland:

 • Stap voor stap werken we samen aan afspraken over financiën, alimentatie, huisvesting, pensioenen, spullen en verzekeringen. Als jullie een huis hebben, zorgen we snel voor duidelijkheid over wat mogelijk is bij de scheiding. Als er kinderen zijn, stellen we een ouderschapsplan op. Zodra jullie het over alles eens zijn, worden de afspraken vastgelegd in een overeenkomst en wordt de juridische kant verzorgd door onze advocaat. Je hoeft dus geen aparte advocaat in te schakelen of naar de rechtbank te gaan.
 • Voor deze complete service betaal je een all-in tarief. Zo weet je precies wat de kosten zijn en zijn er geen verrassingen achteraf. Het tarief hangt af van wat nodig is om jullie scheiding goed te regelen.
 • We kunnen de gesprekken bij jullie thuis voeren of op een neutrale locatie, altijd met beide partners aanwezig. Afspraken kunnen overdag of ’s avonds worden ingepland. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en kan binnen een week plaatsvinden.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Lansingerland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tijdelijke afspraken nodig?

Wanneer de beslissing om uit elkaar te gaan is genomen, kan het zijn dat je voorlopige afspraken moet maken. Vooral als je tijdens de scheiding apart woont, bevind je je in een soort tussenfase. Neem bijvoorbeeld jullie huis:

 • Wie blijft er voorlopig wonen en hoe verdelen jullie de kosten?
 • Het is immers nog steeds jullie gezamenlijke thuis, dus hoe ga je om met toegang?
 • Wat betreft financiën, is het (al) tijd om na te denken over individuele bankrekeningen en het verdelen van geld.
 • En wat met de kinderen? Kunnen ze al bij de andere ouder overnachten, of is er een rotatiesysteem in de gezamenlijke woning?

Alle belangen worden behartigd

In elke scheidingssituatie zijn er verschillende emoties en belangen in het spel. Soms is er een partner die nog hoop koestert, terwijl de ander al verder is in het proces van scheiden. Ik ben er om beide kanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jullie belangen worden behartigd.

In mijn rol als mediator (of scheidingsexpert), begrijp ik dat het tempo van de gesprekken moet worden afgestemd op jullie behoeften. Het is belangrijk dat beide partijen zich gehoord voelen en de ruimte krijgen om hun standpunten naar voren te brengen.

Tijdens onze gesprekken zorg ik ervoor dat de afspraken die gemaakt worden, zo zakelijk mogelijk blijven. Emoties kunnen begrijpelijkerwijs hoog oplopen tijdens een scheiding, maar het is essentieel om deze zoveel mogelijk los te koppelen van de te maken afspraken. Op die manier kunnen jullie zowel nu als in de toekomst achter de gemaakte afspraken staan, zonder dat ze worden vertroebeld door emotionele strijd. De mediator Lansingerland gaat jullie van A tot Z begeleiden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button