mediator Leiden

Mediator Leiden

mediator Leiden

Mediator Leiden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Leiden bied ik steun voor jullie beiden bij de scheiding. Samen met jullie regel ik alle praktische én juridische zaken. Ik informeer jullie over de te nemen stappen en keuze en ondersteun jullie in de onderlinge communicatie.

Waarom samen scheiden? Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en in de toekomst. Mediation is ook geschikt wanneer je het niet op elk vlak met elkaar eens bent. Ik kom als mediator Leiden bij jullie thuis om de scheiding volledig te regelen.

Scheiden doe je samen

Samen scheiden met mijn hulp als mediator Leiden. Dit betekent dat jullie scheiding wordt volledig geregeld:

 • Ik ondersteun jullie bij het maken van afspraken over alimentatie, jullie eigen woning, de financiën, inboedel en pensioenen. Deze afspraken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant.
 • Bij minderjarige kinderen komen alle afspraken in een ouderschapsplan.
 • Onze vaste advocaat doet de juridische afronding bij de rechtbank, jullie hoeven hier niet zelf heen.
 • Afspraken zijn bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Het is ook mogelijk om in de avonduren af te spreken.

Je betaalt voor de hele mediation dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Service mediator Leiden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderen tijdens de scheiding

In het mediation traject in Leiden is er extra aandacht voor jullie kinderen. Samen met jullie worden er goede passende afspraken gemaakt over hen. Er is een apart kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Stap voor stap naar goede afspraken

Als mediator werk ik stap voor stap met jullie naar het maken van goede afspraken toe. Mijn hulp bestaat uit:

 • Ik licht jullie voor over alle verschillende opties. Bijvoorbeeld over het gezamenlijk vermogen of de alimentatie. Wat zijn de mogelijkheden, wettelijke richtlijnen en welke stappen moeten er worden gezet?
 • Ik zorg ervoor dat er snel duidelijkheid is over zaken die voor jullie urgent zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden van jullie eigen woning bij de scheiding.
 • De afspraken komen op papier zoals jullie het willen. Denk bijvoorbeeld aan de omgangsregeling bij kinderen.
 • Zaken waar je het niet over eens bent, maak ik bespreekbaar en we zoeken naar een gezamenlijke oplossing. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de partneralimentatie of de verkoopprijs van een eigen woning.
 • Ik ondersteun en begeleid jullie bij de gesprekken, zodat je zoveel mogelijk in gesprek blijft met elkaar.

Kennismaken met Sjoerd

Willen jullie je scheiding regelen met Sjoerd Uitenbroek als mediator Leiden? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie en jullie vragen, wat er bij een scheiding op je afkomt, wat je kunt verwachten en de kosten.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Leiden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen en scheiden in Leiden

Een scheiding is ingrijpend. Zeker niet als er kinderen bij betrokken zijn. Als mediator heb ik de volgende tips voor ouders:

 • Verplaats je zoveel mogelijk in je kinderen. Je kunt denken dat iets passend is voor je kind, maar hij of zij kan dat heel anders beleven. In de gesprekken met jullie sta ik stil bij iets op je kind over kan komen of kan zijn.
 • Het eerste begin van wonen in twee huizen is voor iedereen lastig. Iedereen moet daaraan wennen en het verlies van het gezin na de scheiding verwerken. Voor (kleine) kinderen geeft een duidelijke structuur en duidelijkheid van de ouders dan houvast. Zorg dan hiervoor. Probeer zeker in het begin toch de afgesproken structuur vast te houden. Als je te veel toegeeft aan de wensen van het kind en daardoor te veel schuift kan dat heel onveilig voelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button