mediator Maassluis

Mediator Maassluis

mediator Maassluis

Mediator Maassluis

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Wat kan ik als mediator Maassluis voor jullie betekenen? In gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding stap voor stap geregeld. Ook het juridische stuk is bij mij in goede handen.

Het doel van mediation in Maassluis is er in overleg uit te komen. Denk aan alle zaken die bij de scheiding geregeld moeten worden. Dit betekent dat er vanuit verschillende standpunten gezocht wordt naar compromissen. Je wordt door mij goed geïnformeerd en er wordt met jullie meegedacht over alle opties. Denk aan bijvoorbeeld hoe jullie het gaan regelen met de kinderen of wat is mogelijk met de eigen woning.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie complete scheiding geregeld

Gesprekken zijn altijd met jullie beiden. Wat je kunt verwachten:

 • Jullie worden begeleid in de gesprekken. Er is aandacht voor de emotionele kant van de scheiding, de onderlinge communicatie en verstandhouding.
 • Alle praktische zaken worden geregeld. Denk aan de financiën, alimentatie, woning en de zorg voor jullie kinderen. Jullie worden geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Denk aan de mogelijkheden bij een eigen woning bij de scheiding of goede afspraken over de kinderen in het ouderschapsplan. Er komt overzicht en jullie worden gewezen op fiscale en juridische consequenties.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat zorgt voor de juridische afhandeling. De mediator Maassluis staat voor jullie klaar.

Duidelijkheid in de kosten voor de scheiding door all-in tarief

Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding, inclusief advocaatkosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. Is er recht op een toevoeging (afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is) dan is de eigen bijdrage minimaal. De kosten worden besproken in het vrijblijvend kennismakingsgesprek en zijn afhankelijk van wat er precies geregeld moet worden.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Maassluis. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is mogelijk met de woning?

Hebben jullie een eigen woning? Ten aanzien van een eigen woning bij de scheiding zijn er 3 mogelijkheden. Te weten: verkoop, één neemt de woning over of je blijft beiden verantwoordelijk voor de woning. Alle voors en tegens zet de mediator Maassluis met jullie op een rijtje en er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.

Zorgen van kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? Ook is het mogelijk dat ik apart een kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo is er extra aandacht voor hen. Alle afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Bespreek deze afspraken ook met jullie kinderen:

 • Kunnen zij zich vinden in de omgangsregeling? Jullie kunnen bijvoorbeeld hebben afgesproken dat jullie kinderen één vaste avond in de week naar de ander ouder toegaat. Hoe vinden zij dat?
 • Jullie kinderen kunnen zich zorgen maken over praktische dingen. Hoe moet het bijvoorbeeld met de schoolboeken? Luister hierin vooral naar jullie kind, hoe hij/zij er in staat en geef zoveel mogelijk duidelijkheid.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button