Mediator Medemblik

Mediator Medemblik

Mediator Medemblik

Mediator Medemblik

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Ik ben als mediator Medemblik aangesloten bij ResolveVisie, een landelijk team van specialisten in het regelen van de scheiding. Jullie weten zo zeker dat niets vergeten wordt en er geen losse eindjes ontstaan.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden mogelijk met mediator Sjoerd

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en de dienstverlening scheiden in 7 stappen wordt toegelicht. De kosten van de scheiding worden besproken (het all-in tarief) en wat jullie hiervoor kunnen verwachten:

 • Samen worden alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. Denk aan alimentatie, financiën, pensioen en de woning. Vervolgens worden afspraken gemaakt en voor jullie vastgelegd.
 • Zaken die urgent zijn, worden snel besproken. Wat bijvoorbeeld te doen met de eigen woning bij de scheiding? Is het financieel haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? En heeft bijvoorbeeld de partneralimentatie hier invloed op? Van jullie beiden wordt besproken wat goede oplossingen zijn qua wonen.
 • Afspraken over minderjarige kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling van de scheiding is schriftelijk en wordt verzorgd
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Medemblik. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

In het ouderschapsplan worden afspraken vastgelegd over de zorgverdeling, de kinderalimentatie, hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen en de invulling van de vakanties en feestdagen:

 • Samen met jullie wordt besproken wat jullie ideeën zijn, wat past in de praktijk en wat de wensen van de kind(eren) zijn. Vervolgens wordt alles vastgelegd.
 • Ook is het mogelijk dat ik als mediator Medemblik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb en wordt er meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk helpt bij de scheiding.

Zorgvuldigheid bij scheiden voorop

Er wordt bewaakt dat alles zorgvuldig gebeurt. Willen jullie bijvoorbeeld zaken snel geregeld hebben, bijvoorbeeld omdat er een huis gekocht wordt door één van beiden, dan wordt er gekeken of dit mogelijk is. Wel moet het tempo reëel zijn en bewaakt wordt dat het niet ten koste gaat van de zorgvuldigheid.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button