Mediator Moerdijk

Mediator Moerdijk

Mediator Moerdijk

Mediator Moerdijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Wat kan ik als mediator Moerdijk voor jullie betekenen? Ik bied jullie één volledig scheidingspakket, waarbij er zowel aandacht is voor de emotioneel kant van de scheiding, als de praktische én juridische zaken worden afgehandeld.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden. Het is ook mogelijk om op een neutrale locatie af te spreken, zoals bij Marion op kantoor. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Service mediator Marion:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Wat kun je verwachten van de mediator Moerdijk:

 • Samen worden alle zaken die geregeld moeten worden op een rij gezet en er wordt gezocht naar passende oplossingen. Denk aan hoe de financiën verdeeld worden, wat is er mogelijk en wenselijk op gebied van partneralimentatie en hoe zit het met de woonsituatie. Hebben jullie een eigen woning bij de scheiding dan wordt er snel gezorgd voor zekerheid op dit gebied en duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Afspraken over kinderen onder er de 18 jaar komen in het ouderschapsplan. Denk aan afspraken over hoe je de zorg verdeeld, kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 •  De afwikkeling bij de rechtbank hoort bij mijn dienstverlening. Deze volgt als er goede afspraken over alle zaken zijn gemaakt en door mij zijn vastgelegd.
 • Je betaalt voor de volledige afwikkeling een all-in tarief. Dit is inclusief de afwikkeling bij de rechtbank. Het tarief is afhankelijk van wat er geregeld moet worden én in hoeverre er al overeenstemming is. Het wordt besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Moerdijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Welke vragen worden beantwoord in het ouderschapsplan?

Voor het ouderschapsplan worden besproken:

 • Samen bepaal je op welke dagen de kinderen bij één van de ouders zullen verblijven. Wat is het beste voor de kinderen en wat is haalbaar met de werksituatie van jullie als ouders? Samen worden de verschillende mogelijkheden besproken.
 • Hoe willen jullie de feestdagen en vakanties invullen? Hebben jullie jonge kinderen, dan is het bijvoorbeeld raadzaam ervoor te zorgen dat de periodes dat de kinderen de andere ouder niet zien, niet te lang zijn. Bij oudere kinderen kan hun mening worden meegenomen, hoe zien zij bijvoorbeeld voor zich wat ze doen met de kerst of verjaardagen.
 • Wat willen de kinderen zelf? Dit kun je als ouders uiteraard met oudere kinderen zelf bespreken. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek met ze heb. Dit is laagdrempelig en informeel en gewoon bij jullie thuis.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button