mediator Monster

Mediator Monster

mediator Monster

Mediator Monster

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Gaan jullie scheiden? Als mediator Monster ben ik er voor jullie allebei. Er komen goede afspraken en je wordt goed geïnformeerd. Ook het juridische stuk is bij in goede handen. Ik kom bij jullie thuis om kennis te maken, ook in de avonduren.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Sjoerd ontstaat er overzicht

Jullie scheiding wordt van begin tot eind geregeld. Wat betekent dat voor jullie?

 • In het kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken, wat ik kan betekenen, wat jullie belangrijk vinden en de kosten (het all-in tarief).
 • Alle zaken worden stap voor stap besproken. Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, de financiën worden op een rijtje gezet en de inboedel wordt verdeeld. Ook wordt besproken wat mogelijk is in jullie woonsituatie, dit geldt voor zowel als er een huurwoning of een koopwoning is. Bij een koopwoning worden de mogelijkheden besproken met de woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met BMP Finance kunnen we zorgen voor snel antwoorden op de vragen die er zijn.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar komt er een gedegen ouderschapsplan. Alles wat je geregeld wilt hebben voor de kinderen komt hierin. Zo kun je hier altijd op terugvallen. Om kinderen bij afspraken over hen te betrekken is er een kindgesprek mogelijk.
 • De afwikkeling bij de rechtbank volgt als laatste stap.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Monster. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Een eerste stap zetten?

Is de beslissing nog maar genomen om te scheiden? Wacht dan niet te lang de stap te zetten om de scheiding te regelen. Vaak weet je niet waar te beginnen. Ook is het vaak lastig om samen te overleggen en beslissingen te maken in deze onrustige fase. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met mij als bemiddelaar, jullie mediator Monster. Een eerste stap geeft vaak zicht op oplossingen en zo een doorkijk naar de (nieuwe) toekomst.

Scheiden is een gedeeld proces

Als mediator Monster ben ik onpartijdig en gericht op het hele plaatje.

 • Wat zijn de wensen van jullie beiden? En wat is goed voor de kinderen?
 • Zijn er veel spanningen? Ik benoem dan de mogelijke oorzaken van frustratie of agressie. Tip is: ga in elkaars schoenen staan en probeer de ander te begrijpen. Door wederzijds begrip, komt de situatie vaak meer tot rust. Dit werkt constructiever, je gunt elkaar meer en er wordt beter gedeald met moeilijkheden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button