Mediator Nieuw-Beijerland

Mediator Nieuw-Beijerland

Mediator Nieuw-Beijerland

Mediator Nieuw-Beijerland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Door samen met mij als mediator Nieuw-Beijerland jullie scheiding te regelen, ontstaat er snel duidelijkheid en overzicht. Gedurende het hele proces sta ik aan jullie zijde om ervoor te zorgen dat alle zaken zorgvuldig worden afgehandeld.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Nieuw-Beijerland. We kunnen ook afspraken inplannen in de avonduren, zodat het voor jullie beiden goed uitkomt. Alle gesprekken worden natuurlijk met beide partijen gevoerd, om ervoor te zorgen dat iedereen gehoord wordt en dat er gezamenlijk tot passende oplossingen gekomen wordt.

Service mediator Rogier

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding tot in de puntjes geregeld

Ik help jullie graag bij de volledige afhandeling van jullie scheiding. Tijdens een aantal mediationgesprekken bij jullie thuis zullen we praktische afspraken maken over alle belangrijke zaken. Vervolgens wordt de gehele juridische afhandeling verzorgd, waarbij we het stappenplan “scheiden in 7 stappen” volgen. Met behulp van mediation hanteren wij het volgende stappenplan:

 • Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie bespreken, de stappen van de scheiding, onze diensten en het tarief. Dit tarief is een all-in prijs voor de gehele scheiding, zodat jullie geen verrassingen achteraf hebben en precies weten waar jullie aan toe zijn.
 • Meerdere gesprekken om afspraken te maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de woning. Bij een koophuis worden de verschillende opties besproken en wordt er snel duidelijkheid gecreëerd over de mogelijkheden.
 • Indien jullie kinderen hebben, bespreken we stap voor stap hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Hierbij komen zaken als de zorgverdeling, verjaardagen, feestdagen, kinderalimentatie en communicatie over jullie kinderen aan bod. Zodra jullie hierover overeenstemming bereiken, stellen we het ouderschapsplan op.
 • Onze eigen advocaat zal de juridische procedure starten, de benodigde documenten indienen bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving van de scheiding. Op deze manier is jullie scheiding volledig geregeld, met mij als jullie mediator Nieuw-Beijerland die altijd voor jullie klaar staat.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Nieuw-Beijerland. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Het regelen van de scheiding met het oog op jullie kinderen

Als jullie kinderen hebben, is het belangrijk om te investeren in een goede ouderrelatie. Hierbij kunnen jullie rekenen op ondersteuning. Een harmonieuze relatie met je ex-partner heeft een positieve invloed op jullie kinderen. Probeer elkaar te helpen waar mogelijk en vermijd verwijten in jullie communicatie. Geef aan waar je behoeften liggen en waar je tegenaan loopt.

Het is ook mogelijk om de kinderen te betrekken bij afspraken die hen aangaan, bijvoorbeeld via een apart kindgesprek.

Hoe gaat de berekening van alimentatie in zijn werk?

Naast het regelen van financiële zaken zoals inboedelverdeling en pensioenen, wordt ook de alimentatie berekend. Deze berekening dient als leidraad voor het bespreken van zowel kinder- als partneralimentatie. Samen met jullie zal de mediator Nieuw-Beijerland de volgende punten doornemen:

Hoe wordt de berekening gemaakt?
Wat is de hoogte en duur van de alimentatie?
Wat gebeurt er als mijn inkomen of dat van mijn ex-partner verandert?

Door deze vragen te bespreken en de berekening door te nemen, kunnen we samen degelijke afspraken maken over de alimentatie. Het doel is dat jullie beiden financieel verder kunnen na de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button