Mediator Nieuwerkerk aan den IJssel

Mediator Nieuwerkerk aan den IJssel

Mediator Nieuwerkerk aan den IJssel

Mediator Nieuwerkerk aan den IJssel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Samen scheiden onder begeleiding van mij als jullie mediator Nieuwerkerk aan den IJssel. De insteek is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Je kunt een volledige afhandeling van jullie scheiding verwachten, inclusief de juridische procedure.

Afspraken zijn bij jullie thuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Dat kan altijd in de avonduren en afspraken zijn altijd met jullie beide.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding netjes geregeld

Het totale scheidingspakket bestaat uit een aantal mediation gesprekken én de afhandeling bij de rechtbank en ziet er als volgt uit:

 • Een kennismakingsgesprek is stap één, dit is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken onze dienstverlening en het all-in tarief.
 • Stapsgewijs maak ik samen met jullie afspraken over alles wat bij een scheiding komt kijken, zoals jullie woning, de alimentatie, financiën, pensioen en indien van toepassing je eigen bedrijf. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat praktisch en financieel haalbaar is. Kan één van beiden bijvoorbeeld in de woning blijven en wat is hierop van invloed? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vraag.
 • Als er kinderen zijn wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Om de kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik ook een kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • Ook juridisch wordt alles voor jullie geregeld. Onze advocaat dient jullie scheiding in bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Nieuwerkerk aan den IJssel . We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips om de scheiding goed door te komen

Ook zaken rondom de scheiding worden samen met jullie besproken, zoals:

 • Bij een scheiding spelen er emoties en stress, hoe kun je hier goed mee omgaan? Zoek een balans en probeer ook afstand te nemen. Lees of praat met vrienden of een professional zoals een coach (als je merkt dat je ‘vast’ zit).
 • Als je merkt dat de onderlinge communicatie moeizaam gaat, adviseren we vragen te stellen in plaats van de ander dingen te verwijten. Lukt het niet om samen ergens uit te komen, kaart dan het betreffende onderwerp aan als de mediator erbij is.

Hoe maak je goede afspraken over alimentatie?

Samen met jullie wordt de alimentatie besproken:

 • Er kunnen hier vragen en zorgen over zijn. Dan wordt met jullie besproken waar de zorgen vandaan komen. Wat is het ergste en wat is het beste scenario en hoe realistisch is dat?
 • De inhoud van de alimentatieberekening wordt met jullie besproken. Welke kosten zijn er en welke kosten worden verwacht? Denk hierbij aan woonkosten en verwachte woonkosten. En wat zijn jullie inkomens? De insteek is tot een reëel alimentatiebedrag te komen, zodat je allebei goed verder kunt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button