mediator Nootdorp

Mediator Nootdorp

mediator Nootdorp

Mediator Nootdorp

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Vooral wanneer jullie ouders zijn, komt het belang van een “gezonde” relatie sterk naar voren. Ouders blijven jullie altijd. Dat betekent dat je over je eigen teleurstelling heen moet kunnen stappen, ego’s kan loslaten en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Zodra het besef indaalt dat het na een scheiding altijd een samenspel van twee kanten is, met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, kan een gezond ‘na-huwelijk’ tot stand komen. Vaak heeft dit een gunstige uitwerking op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als jullie lokale mediator bied ik onafhankelijke hulp bij de hele scheiding. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid. Zodat je allebei goed verder kunt.

Op welke manier kan je ervoor zorgen dat jullie scheiding vlot en grondig wordt afgehandeld, zonder dat er achteraf nog onopgeloste kwesties opduiken? Het inschakelen van jullie mediator Nootdorp als neutrale bemiddelaar biedt een heldere aanpak. Hierdoor ontstaat er snel duidelijkheid. Bovendien wordt er nauwlettend toegezien dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Jullie ontvangen gedetailleerde informatie over alle praktische aspecten, waardoor jullie in staat zijn om weloverwogen afspraken te maken.

Laat Sjoerd de volledige afwikkeling van jullie scheiding verzorgen.

Jullie scheiding wordt met scheiden in 7 stappen volledig door mij als mediator Nootdorp geregeld. Van de emotionele aspecten tot en met de juridische afhandeling. Het scheidingsproces bestaat onder andere uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, pensioenen, inboedel, vermogen en schulden. Is er een eigen woning bij de scheiding, dan wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over wat te doen bij de scheiding met de woning. Bij kinderen komen de afspraken in een ouderschapsplan, met goede afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt door mij als mediator Nootdorp verzorgd. Aangezien het een gezamenlijk verzoek van de scheiding is, hoef je niet zelf naar de rechtbank.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De kosten van de hele scheiding worden besproken in het kennismakingsgesprek en zijn afhankelijk van jullie situatie.

Service mediator Delft:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een stevig fundament

Een stevig fundament voor morgen leg je door samen overeenkomsten vast te leggen en te beslissen hoe je het liefst de zaken wilt hebben. Zelfs dan zul je nog vaak met elkaar te maken krijgen. Denk aan gedeelde vrienden of het feit dat je in dezelfde buurt woont.

Wanneer er kinderen in het spel zijn, voorkomen gedeelde afspraken vaak spanningen. Zelfs wanneer de kinderen ouder worden, kom je elkaar nog regelmatig tegen bij verjaardagen en andere mijlpalen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen en ondersteunen jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Sjoerd. We horen graag van je. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij jullie scheiding

Een echtscheiding legt altijd een zware last op de schouders van de kinderen. Als bemiddelaar bied ik de mogelijkheid tot een kindgesprek. De kinderen krijgen dan de ruimte om vrijuit kunnen praten over hoe de scheiding hen beïnvloedt en hun gedachten daarover te kunnen delen. Bovendien denk ik graag met jullie mee over hoe jullie je kinderen adequaat kunnen ondersteunen gedurende en na de scheiding. Enkele suggesties die hierbij kunnen helpen:

  • Het is belangrijk geen negativiteit te uitten over de partner. Probeer goede communicatie over en met elkaar te behouden, dit kan helpen om de last voor de kinderen te verlichten. Op die manier raken kinderen niet verstrikt in loyaliteitsconflicten. Daarnaast is het essentieel om elkaar ruimte te geven in de zorg voor de kinderen en te accepteren dat de ander dingen op een andere manier aanpakt.
  • De overgang naar het leven in twee huizen is voor iedereen een uitdaging. Het vergt gewenning en het verwerken van het verlies van het gezinsleven na de scheiding. In deze periode heeft iedereen behoefte aan stabiliteit. Vooral voor jonge kinderen biedt een duidelijke structuur en consistentie van beide ouders een stevige basis. Het kan voorkomen dat kinderen weerstand bieden bij het halen en brengen en soms niet naar de andere ouder willen gaan. Het is belangrijk om in deze fase vast te houden aan de afgesproken structuur, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Het geeft de kinderen houvast. Als er na verloop van tijd minder spanning is, kan er meer flexibiliteit ontstaan.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button