Scheiding - Ouderschapsplan

Mediator Oud Beijerland

Neem direct contact op met Marion Bongers: 085 1302986 of mail mij

Jullie scheiding op persoonlijke en deskundige wijze geregeld door mij als mediator in Oud-Beijerland.

Wat kunnen jullie verwachten? Gesprekken zijn bij jullie thuis. Alles wordt voor jullie goed vastgelegd en je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen

Professionele hulp bij scheiden houdt in dat je goed geïnformeerd wordt en zaken goed zijn vastgelegd. Dit geeft je een goede basis voor straks. Er zijn geen losse eindjes, omdat alles goed is doorgesproken en vastgelegd. Mijn werkgebied bestaat uit Oud-Beijerland, Hoeksche Waard en Maasdam.

Complete afhandeling scheiding met de mediator in Oud-Beijerland

Een volledige afwikkeling van jullie scheiding bestaat uit:

 • In de mediation gesprekken worden afspraken gemaakt over jullie financiën, inboedel, pensioen, verzekeringen, de woning en alimentatie. Alles wat voor jullie van toepassing is komt aan bod, zo wordt er niets vergeten. Bij het maken van afspraken is het wettelijk kader de richtlijn. Daarbinnen bekijken we wat er mogelijk is en wat jullie wensen zijn.
 • Bij zaken die urgent zijn. Zoals bij een eigen woning bij de scheiding of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt een ouderschapsplan opgesteld. Hierin wordt onder meer beschreven wanneer de kinderen bij welke ouder zijn, de invulling van de vakanties en de hoogte van de kinderalimentatie.
 • Afhandeling bij de rechtbank. Deze wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de hele scheiding. De hoogte van het all-in tarief wordt met jullie besproken tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek. Heb je recht op een toevoeging (afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is) dan is de bijdrage minimaal.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zorg je voor een goede zorgverdeling voor de kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt:

 • Denk bij de zorgverdeling aan de wisselmomenten. Dit is per situatie en per kind verschillend. Van belang is een rustige wisseling met een vaste regelmaat. Het is ook mogelijk dat er derden worden ingeschakeld (denk aan opa en oma, die een kind een vaste dag halen of brengen).
 • Afspraken worden zo concreet mogelijk vastgelegd, zodat er geen misverstanden ontstaan. In de praktijk kan hiervan worden afgeweken. Spreek hierover af, hoe je van te voren overlegd. Willen jullie bijvoorbeeld een weekend wisselen, hoe lang van te voren moet dit worden aangegeven?
 • Ook is het mogelijk dat ik apart een gesprek met jullie kinderen heb, in een kindgesprek. Hierin kunnen zij vertellen wat hen bezighoudt en wat zij belangrijk vinden bij de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button