Mediator Oud Beijerland

Mediator Oud Beijerland

Mediator Oud Beijerland

Mediator Oud Beijerland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Jullie scheiding op persoonlijke en deskundige wijze geregeld door mij als mediator Oud-Beijerland. Wat kunnen jullie verwachten? Gesprekken zijn bij jullie thuis. Alles wordt voor jullie goed vastgelegd en je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen

Professionele hulp bij scheiden houdt in dat je goed geïnformeerd wordt en zaken goed zijn vastgelegd. Dit geeft je een goede basis voor straks. Er zijn geen losse eindjes, omdat alles goed is doorgesproken en vastgelegd.

Mediator Oud Beijerland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Complete afhandeling van de scheiding

Een volledige afwikkeling van jullie scheiding bestaat uit:

 • In de mediation gesprekken worden afspraken gemaakt over jullie financiën, inboedel, pensioen, verzekeringen, de woning en alimentatie. Alles wat voor jullie van toepassing is komt aan bod, zo wordt er niets vergeten. Bij het maken van afspraken is het wettelijk kader de richtlijn. Daarbinnen bekijken we wat er mogelijk is en wat jullie wensen zijn.
 • Bij zaken die urgent zijn. Zoals bij een eigen woning bij de scheiding of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt een ouderschapsplan opgesteld. Hierin wordt onder meer beschreven wanneer de kinderen bij welke ouder zijn, de invulling van de vakanties en de hoogte van de kinderalimentatie.
 • Afhandeling bij de rechtbank. Deze wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de hele scheiding. De hoogte van het all-in tarief wordt met jullie besproken tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek. Heb je recht op een toevoeging (afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is) dan is de bijdrage minimaal.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oud Beijerland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zorg je voor een goede zorgverdeling voor de kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt:

 • Denk bij de zorgverdeling aan de wisselmomenten. Dit is per situatie en per kind verschillend. Van belang is een rustige wisseling met een vaste regelmaat. Het is ook mogelijk dat er derden worden ingeschakeld (denk aan opa en oma, die een kind een vaste dag halen of brengen).
 • Afspraken worden zo concreet mogelijk vastgelegd, zodat er geen misverstanden ontstaan. In de praktijk kan hiervan worden afgeweken. Spreek hierover af, hoe je van te voren overlegd. Willen jullie bijvoorbeeld een weekend wisselen, hoe lang van te voren moet dit worden aangegeven?
 • Ook is het mogelijk dat ik apart een gesprek met jullie kinderen heb, in een kindgesprek. Hierin kunnen zij vertellen wat hen bezighoudt en wat zij belangrijk vinden bij de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button