Mediator Papendrecht

Mediator Papendrecht

Mediator Papendrecht

Mediator Papendrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Jullie scheiding wordt in goede banen geleid door mij als ervaren mediator. Wat kan ik voor jullie betekenen? Er worden samen met jullie goede passende afspraken gemaakt. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

Mediation gesprekken zijn bij jullie thuis in Papendrecht en je kunt een persoonlijke en zorgvuldige aanpak verwachten. Alle gesprekken zijn met jullie beiden. Zo beschik je beiden over alle informatie. Bewaakt wordt dat de belangen van jullie allebei worden behartigd. Er is in de gesprekken ruimte voor jullie verhaal en zorgen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket

Door de mediator Papendrecht worden alle praktische zaken geregeld. Ook is er naar behoefte aandacht voor de emoties die er spelen. Wat kun je verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning en financiën. Alle afspraken worden vastgelegd. Bij een eigen woning bij de scheiding zorgen we voor snel duidelijkheid.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Er worden samen met jullie goede passende afspraken gemaakt. Hebben jullie bijvoorbeeld jonge kinderen? Samen met jullie worden dan duidelijke wisselmomenten afgesproken. Kies voor één of twee vaste wisselmomenten in de week. Maak een schema en laat kinderen dit ook zien.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf meer een advocaat in te schakelen.
 • Voor de hele dienstverlening betaal je een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Papendrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voorkom een strijd

Door mij als mediator Papendrecht in te schakelen krijgen jullie onafhankelijke en deskundige begeleiding. Tijdens de gesprekken is er tijd en aandacht voor jullie beiden:

 • Tijdens het traject wordt voorkomen dat je tegen over elkaar te komt te staan. Dit heeft vooral voor jullie zelf, als bij kinderen ook voor hen, veel negatieve gevolgen.
 • Stap voor stap wordt alles met jullie besproken. Bijvoorbeeld bij kinderen: wat moet je voor hen regelen? Hebben jullie al ideeën over de verdeling van de invulling van de zorg? Of over de woning: Is er al duidelijkheid over wat wel of niet kan? Is er al een realistisch beeld en overzicht?
 • Met mediation in Papendrecht wordt voorkomen dat je in een strijd komt met elkaar, waardoor het proces erg lang kan duren. Van belang is elkaar iets te gunnen en de scheiding soepel te laten verlopen, waardoor je beiden verder kunt.

Extra aandacht voor jullie kinderen

In het regelen van de scheiding met kinderen is er binnen Resolve veel ervaring. Er is een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen. Vaak ervaren kinderen dit als steunend en vinden ze het fijn erbij betrokken te worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button