Mediator Poeldijk

Mediator Poeldijk

Mediator Poeldijk

Mediator Poeldijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat biedt mijn rol als mediator Poeldijk precies? Samen werken we aan het volledige traject van scheiding. Dit brengt rust en helderheid voor zowel het heden als de toekomst.

Wanneer je gezamenlijk overeenkomsten bereikt en samen tot oplossingen komt, ontstaat er een stevig fundament voor betrokkenheid en naleving. De gedeelde verantwoordelijkheid versterkt het commitment aan deze afspraken, waardoor een gevoel van rust en helderheid ontstaat, zowel op korte als lange termijn.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig overzicht tijdens jullie scheiding

Wanneer jullie ervoor kiezen om mij als mediator Poeldijk in te schakelen, kunnen jullie rekenen op een zorgvuldige begeleiding van het gehele proces:

 • We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jullie specifieke situatie bespreken. Tijdens dit gesprek komen onderwerpen aan bod zoals de verschillende aspecten van scheiden, mijn dienstverlening en de kosten. Het tarief dat ik hanteer is all-in, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.
 • Gedurende de mediation sessies help ik jullie om gezamenlijk tot goede afspraken te komen.
 • Dit omvat onder andere afspraken over de kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de woning. In het geval van een eigen woning bij de scheiding, bespreken we de opties grondig. Is het bijvoorbeeld realistisch dat één van jullie in de woning blijft en hoe kunnen we daar snel duidelijkheid over verkrijgen?
 • Voor wat betreft de kinderen stellen we ook een ouderschapsplan op, waarin alle afspraken over de invulling van het ouderschap na de scheiding worden vastgelegd. Om de kinderen hierbij te betrekken, kan ik een apart gesprek met hen voeren, zodat ook hun wensen en ideeën worden meegenomen in het plan.
 • De laatste stap is het in gang zetten van de juridische procedure. Onze eigen advocaat dient alle benodigde documenten in bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Poeldijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe geef je de prioriteit aan de kinderen?

Heb je gezamenlijke kinderen? Naast het vastleggen van goede afspraken, is het belangrijk om na te denken over hoe je hen het beste kunt begeleiden. Hier zijn enkele tips:

 • Zet de behoeften van de kinderen op de eerste plaats, boven eventuele geschillen tussen jou en je ex-partner. Luister aandachtig naar hen en neem hun wensen en suggesties serieus.
 • Vermijd ruzies in het bijzijn van de kinderen. Val elkaar niet aan en bekritiseer elkaar niet.
 • Moedig de kinderen aan om van beide ouders te houden en hen een relatie te laten onderhouden met beide ouders. Respecteer elkaar als ouders, zelfs als de relatie tussen jullie voorbij is.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button