Mediator Purmerend

Mediator Purmerend

Mediator Purmerend

Mediator Purmerend

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator Purmerend? Ik regel en rond jullie scheiding op een zorgvuldige manier af, zo krijg je orde op zaken én duidelijkheid. En dat geeft rust.

Met mediation leg je een goede basis voor de toekomst en kun je weer vooruitkijken. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Purmerend of een plaats in de buurt. Ook zijn gesprekken op een neutrale lokatie en is een afspraak in de avond mogelijk.

Mediator Purmerend:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheidingstraject mediation Purmerend

Het scheidingstraject van de mediator Purmerend bestaat uit een vast stappenplan. Er zijn namelijk veel zaken waarover jullie samen afspraken moeten maken. Met mediation komen jullie er samen zo goed mogelijk uit. Het stappenplan bestaat in grote lijnen uit:

 • Het maken van afspraken over alle financiële en praktische zaken. Zoals alimentatie, financiën, pensioen en de inboedel. Hebben jullie een eigen woning, dan zorgen voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden.
 • Het vastleggen van de overeengekomen afspraken in een echtscheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, een ouderschapsplan.
 • Het regelen van de complete juridische afhandeling.

Lees meer over het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen’ van ResolveVisie Mediation.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Vragen over mediation

Samen met de mediator Purmerend worden alle praktische zaken besproken en worden er passende afspraken gemaakt. De mediator begeleidt jullie bij de hele scheiding. Je wordt goed geïnformeerd en je wordt ondersteund in het maken van goede afspraken. Ook verzorgt de mediator Purmerend de juridische afhandeling van de scheiding.

Als jullie kiezen voor Sjoerd ga je samen om de tafel met onze onafhankelijke mediator. Dit betekent dat er gezamenlijk gedragen afspraken komen. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Mediation is over het algemeen goedkoper en verloopt sneller dan een juridische procedure via advocaten. Ook investeer je met mediation in jullie onderlinge relatie, helemaal van belang als jullie samen ouders zijn.

Of het mogelijk is de koopwoning aan te houden wordt besproken in de mediation gesprekken. Is het financieel haalbaar en wat zijn jullie wensen hierin? Resolve Visie mediation werkt samen met de hypotheek adviseurs van Hypotheek Visie, zodat onze mediators korte lijnen met hen hebben en zo snel kunnen zorgen voor duidelijkheid omtrent de mogelijkheden van de eigen woning.

In de mediation gesprekken bespreken we alle financiële aangelegenheden en dus ook het pensioen. We gaan uit van de wettelijke kaders, daarbinnen bespreekt de mediator wat jullie willen. De mediator informeert jullie hierover en de afspraken worden vastgelegd in het scheidingsconvenant

Als eerste is er een kosteloos kennismakingsgesprek. Dit is bij jullie thuis en hierin wordt besproken wat de mediator kan betekenen en jullie situatie en vragen. Ook de kosten (het all-in tarief) wordt besproken. In de vervolg mediation gesprekken worden alle zaken stap voor stap besproken en doorgenomen én vastgelegd in juridische stukken. Zo wordt jullie scheiding van begin tot eind zorgvuldig geregeld.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Purmerend. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor Sjoerd?

Waarom is het zo belangrijk om te kiezen voor goede hulp bij jullie scheiding en wat kan ik als mediator Purmerend voor jullie betekenen?

 • Ik ben onpartijdig en onafhankelijk. Je weet dus zeker dat ik jullie belangen voorop stel. Ik kijk altijd naar wat een goede oplossing voor jullie beiden is. Dit vergroot ook het draagvlak om afspraken in de toekomst na te komen.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Als jullie samen kinderen hebben is het belangrijk om te investeren in je de onderlinge relatie als ouders. Je blijft immers na de scheiding met elkaar te maken houden. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken, is er ook een kindgesprek met hen mogelijk. Zo krijgen zij ook een stem in de dingen die hen aangaan. Ook geef ik tips over hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Mediation zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de opties van de eigen woning bij scheiding. Wat is er mogelijk in jullie situatie, wat zijn jullie eigen ideeën en welke stappen moeten jullie nemen?
 • Je betaalt een all-in tarief, dit zij de totale kosten voor de scheiding. Je hoeft dus niet meer apart een advocaat in te schakelen en de juridische kosten zijn erbij inbegrepen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Komen jullie uit de omgeving van Purmerend en willen jullie graag meer weten over de mogelijkheden van samen scheiden voor jullie? Graag bespreek ik in een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis wat ik voor jullie concreet kan betekenen.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Goed en deskundige. Vond het gemoedelijk en geduldig nam de tijd en netjes afgehandeld tot tevredenheid van ons tweetjes. Dankjewel.”
★★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button