mediator Ridderkerk

Mediator Ridderkerk

mediator Ridderkerk

Mediator Ridderkerk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als jullie mij inschakelen als mediator Ridderkerk om de scheiding samen te regelen levert dit overzicht en duidelijkheid op. Ik informeer je goed over alle zaken, zodat jullie passende keuzes kunnen maken. De afhandeling bij de rechtbank wordt ook geregeld.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Doordat alle gesprekken bij jullie thuis zijn, ontstaat er ruimte voor emoties en persoonlijke aandacht. Ik behartig de belangen van jullie allebei en blijf onpartijdig. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor scheidingsexpert Rogier?

Jullie scheiding wordt van begin tot eind zorgvuldig geregeld:

 • Als eerste is er een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek hebben we het over jullie persoonlijke situatie, onze dienstverlening en het tarief. We werken altijd met een all-in tarief, dit zijn totale kosten van de scheiding, zo zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Samen met jullie maak ik afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie woning.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor antwoorden. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven?
 • Ook maak ik samen met jullie een ouderschapsplan, we gaan dus bespreken hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie.
 • Na het ondertekenen van de opgestelde stukken, zit het traject aan tafel met jullie erop. We gaan nu de juridische procedure in werking zetten. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld. De mediator Ridderkerk regelt het volledige traject voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ridderkerk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De voordelen van mediation Ridderkerk

Waarom kiezen voor mediation?

 • Goede voorlichting over alle mogelijkheden die te maken hebben met zaken die belangrijk voor jullie zijn. Denk hierbij aan opties over de eigen woning bij de scheiding, of de zorgverdeling van de kinderen. Het doel is om samen goede keuzes te kunnen maken.
  Bewaking van het hele proces: er wordt gezorgd dat alles geregeld wordt en dat afspraken gelijkwaardig zijn.
 • Door mijn ruime ervaring met het begeleiden van scheidingen, kan ik met jullie meedenken en voorbeelden aandragen. Denk hierbij aan afspraken over wat te doen met de woning, de zorgverdeling van de kinderen of het halen en brengen van kinderen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij er ook betrokken en kunnen zij vragen stellen. De mediator Ridderkerk staat voor jullie klaar.
 • Persoonlijke benadering: er is ruimte voor het gesprek, uiteraard afhankelijk van jullie behoeften. Van belang is dat emoties de afspraken niet beïnvloeden.

Op een goede manier scheiden

Scheiden, hoe doen we dat op een goede manier? Eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie beiden (net als de vervolgafspraken).

Ook als jullie het nog oneens zijn over zaken, er veel emoties zijn of één van beiden heeft de beslissing genomen te scheiden, is mediation geschikt. Hierover ga ik graag met jullie in gesprek om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button