Mediator Rijswijk

Mediator Rijswijk

Mediator Rijswijk

Mediator Rijswijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Rijswijk zorg ik voor een volledige afhandeling van jullie scheiding. Samen regelen geeft duidelijkheid voor de toekomst.

Door jullie scheiding samen te regelen met mij als mediator, ben je ervan verzekerd dat alles zorgvuldig wordt afgewikkeld.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten. Je hoeft geen aparte advocaat meer in te schakelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie hele scheiding geregeld door de mediator

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De gesprekken zijn bij jullie thuis, altijd met jullie samen. Afspraken kunnen ook in de avonduren worden gemaakt. Wat kunnen jullie verwachten van de mediator Rijswijk dienstverlening?

 • Stap 1 is een kennismakingsgesprek, deze is vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en het tarief, deze is all-in.
 • We maken afspraken over de zorg voor de kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning.
 • Een ouderschapsplan hoort er ook bij als je samen kinderen onder de 18 hebt. We bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding gaan invullen.
 • Nadat alle documenten zijn ondertekend, zit het traject aan tafel met jullie erop. En zetten we de juridische procedure in werking. Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en schrijft de scheiding in, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan mediation betekenen bij kinderen?

Bij kinderen worden jullie goed ondersteund om de scheiding goed te regelen voor jullie kinderen. Jullie worden geïnformeerd over verschillende omgangsvormen. Zo kun je een keuze maken die past bij jullie situatie en wensen. De belangen van de kinderen staan natuurlijk altijd centraal bij de afspraken. Het is ook mogelijk dat jullie kinderen een gesprek met mij als mediator Rijswijk hebben over hun ideeën, wensen en behoeftes of hoe zij de scheiding ervaren.

Jullie woning en financiën goed regelen bij de scheiding

Ik neem alle praktische zaken met jullie door, zoals:

 • Jullie eigen woning bij de scheiding. Als jullie een eigen huis hebben bespreken we alle opties. Denk hierbij aan de verkoop of kan één van beiden in de woning blijven. We zorgen voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is en welke stappen hiervoor moeten worden gezet.
 • Jullie financiën bij de scheiding. In de gesprekken worden alle financiën besproken. Zoals rekeningen, inboedel, spaartegoeden, verzekeringen en pensioenen. Over de verdeling hiervan worden afspraken gemaakt en deze worden ook vastgelegd in het convenant. Als er schulden zijn, worden hier natuurlijk afspraken over gemaakt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button